Stunt met vuurwerk loopt fout tijdens optreden Gers Pardoel in Lotto Arena: “De vlam ging door m’n shirt”

© Twitter

Tijdens het optreden van de Nederlandse zanger Gers Pardoel in de Lotto Arena liep het zondagavond even grondig mis. Tijdens één van de nummers spoot er vuurwerk uit het podium, net op het moment dat de zanger iets te dichtbij stond.

ehu

© Boumediene Belbachir

“We hadden vuurwerk voorzien tijdens een aantal liedjes”, vertelde de zanger vanochtend op radiozender MNM. “Op een gegeven moment stond ik daar in de buurt en drukte iemand op de knop die dat niet gezien had. Ik bukte me net en toen kwam die vuurwerkspuit onder mij shirt.”

Pardoel liep derdegraadsbrandwonden op aan zijn elleboog en rechterzij, maar heeft geen pijn en relativeert het voorval. Na het voorval ging de zanger wel even van het podium om te bekomen en nam Bart Peeters het optreden tijdelijk over. “Ik ben even een theetje gaan drinken en heb toen beseft wat er was gebeurd. Ik heb ook een ander shirt aangetrokken, want daar zat een heel gat in.”

Een schrik voor optredens heeft de zanger in elk geval niet opgelopen: volgend jaar staat hij op 23 maart opnieuw in de Lotto Arena. “Ik beloof dat we het nog gekker maken, met nog meer vuurwerk, maar ik ga niet in de buurt staan.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen