Man vraagt vriendin ten huwelijk in de bergen, maar rolt plots naar beneden wanneer wandelaar hem omverloopt

Een wandelaar was zijn vriendin aan het filmen op een bergflank in het Amerikaanse Yosemite Park toen hij nog iets anders vastlegde: een man die van de idyllische plek gebruikmaakte om zijn vriendin ten huwelijk te vragen. Een voorbijganger had echter niet gezien dat de verliefde kerel op één knie was gaan zitten en schopte per ongeluk tegen zijn voet, waardoor hij zijn evenwicht verloor, viel en een stukje naar beneden rolde.

pjv

Het is niet duidelijk hoe de grappige situatie uiteindelijk is afgelopen, maar de beelden werden intussen al zeker tien miljoen keren bekeken op sociale media. “Arme kerel”, klinkt het onder meer in de reacties. “Hij viel letterlijk voor haar.” Er wordt hier en daar geopperd dat de beelden in scène werden gezet, al zijn sommigen er ook van overtuigd dat ze wel echt zijn. “Hoe hij rolt ziet er misschien fake uit”, aldus een believer. “Maar ik zou ook een stukje door rollen om de gênante situatie grappig te maken”. Hoe dan ook, in scène gezet of niet, de hilarische beelden gaan nu de wereld rond.

bekijk ook

Man vergeet huwelijksaanzoek van een vriend te filmen door een wel zeer opvallende getuige

Man wil vriendin ten huwelijk vragen op het strand, maar dochtertje gooit twee keer roet in het eten

Vrouw deelt aanzoek in Super Nintendo World, maar ‘toeschouwer’ gaat met alle aandacht lopen: “Het kan Luigi helemaal niks schelen”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer