KSK Tongeren - Rupel Boom

Tweede Afdeling VV B Voetbal

Rupel Boom in tweede helft voorbij KSK Tongeren

Rupel Boom won zondag uit van KSK Tongeren. Nadat er in de eerste helft niet werd gescoord, trok Rupel Boom de wedstrijd in de tweede helft naar zich toe, het werd 1-2.

Bron: RBFA app

Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 61ste minuut tot Mohamed Zeroual scoorde en zo Rupel Boom op voorsprong bracht. Oleg Olegovitsj Cheprassov maakte in de 66ste minuut gelijk namens KSK Tongeren. Jordy Mathei maakte het beslissende doelpunt in de 77ste minuut. Bernd Stassen (KSK Tongeren) pakte een gele kaart in de 83ste minuut.

In de laatste vijf wedstrijden heeft KSK Tongeren twee overwinningen behaald, twee keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Rupel Boom vier overwinningen en één gelijkspel heeft. Dit was de dertiende overwinning van Rupel Boom met één doelpunt verschil.

DOELPUNTEN: 61' Zeroual 0-1, 66' Cheprassov 1-1, 77' Mathei 1-2.

GELE KAART: 83' Stassen (KSK Tongeren).

Bekijk hier de volledige kalender en het klassement.

Dit is een automatisch samengesteld artikel op basis van data van de Belgische voetbalbond. Heb je een fout gevonden? Laat het ons dan hier weten.