Elon Musk drijft de spot met zijn rivalen.
Volledig scherm
Elon Musk drijft de spot met zijn rivalen. © X

Groet de opperpinguïn: Elon Musk drijft spot met rivalen na grote panne

De storing bij Facebook en Instagram is na anderhalf uur opgelost. Gebruikers hebben weer toegang tot de apps, bevestigde Meta-woordvoerder Andy Stone. Een “technisch probleem” lag aan de oorzaak. Elon Musk, de grote baas van X, maakte handig gebruik van de panne om de spot te drijven met zijn rivalen.

  1. "Familie moest af en toe langskomen om hen te helpen bedaren na een flinke ruzie": buurt in shock na familiedrama in Borgerhout
    PREMIUM

    "Familie moest af en toe langskomen om hen te helpen bedaren na een flinke ruzie": buurt in shock na familiedra­ma in Borgerhout

    “Plots hoorde ik mijn vriendje ‘Papa! Papa!’ roepen.” Een 9-jarig onderbuurtje is één van de schijnbaar weinig getuigen van het familiedrama dat zich zondagochtend afspeelde in Borgerhout. Hij hoorde hoe de vader en moeder van het gezin in het appartement boven hem felle ruzie maakten. Het zou gaan om een gezin dat oorspronkelijk uit Yemen komt en nog maar een paar jaar in Borgerhout woonde. “Ze maakten regelmatig ruzie.”
    Antwerpen, Deurne
  2. LIVE GAZA. Biden na dreigend verzoek arrestatiebevel Israëlische premier Netanyahu: “Offensief van Israël in Gaza is geen genocide”
    LIVE
    1079

    LIVE GAZA. Biden na dreigend verzoek arrestatie­be­vel Israëli­sche premier Netanyahu: “Offensief van Israël in Gaza is geen genocide”

    De Amerikaanse president Joe Biden ontkent dat het Israëlische offensief in Gaza genocidaal is. “Wat er gebeurt is geen genocide, dat verwerpen wij”, zei hij maandag in het Witte Huis tijdens een evenement van de Jewish American Heritage Month. Daarbij doelde Biden op een zaak die Zuid-Afrika tegen Israël heeft aangespannen bij het Internationaal Gerechtshof. De aanklager van het Internationaal Strafhof in Den Haag wil een arrestatiebevel uitvaardigen tegen de Israëlische premier Netanyahu, de Israëlische minister van Defensie Yoav Gallant en drie Hamas-leiders. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog.