© jan vorsselmans

© jan vorsselmans

© jan vorsselmans

© jan vorsselmans

1 / 4
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Applausactie van Fietsersbond Voorkempen in Sint-Antonius

De Fietsersbond Voorkempen hield donderdagochtend een applausactie voor het gesloten café Gremlins in Sint-Antonius.Ook burgemeester Liesbeth Verstreken en de schepenen Marc De Cordt, Olivier Rul en Koen Paredaens kwamen in hun handen klappen voor de moedige zwakke weggebruikers die het gevaarlijk verkeer trotseerden.

Kristin Matthyssen

Ook elders in de regio zoals in Essen, Stabroek, Brasschaat en Ekeren waren er applausacties. De Fietsersbond Voorkempen wil in de Bethaniënlei (vak Handelslei-Emiel Vermeulenstraat) graag aan de twee zijden fietspaden. Nu ligt er slechts aan één zijde een fietspad. De Fietsersbond Voorkempen vraagt ook de heraanleg van het resterend gedeelte van het bestaande fietspad in de Bethaniënlei tot aan het kruispunt met de Waterstraat.

Er werd ook nog eens aandacht gevraagd voor een veilig fietspad tussen Sint-Antonius en Westmalle. Nu moeten fietsers er hun leven riskeren op een moordstrookje. Deze week raakte bekend dat er recent wel enkele onteigeningsakkoorden werden gesloten. Dat gaat vooral over voortuinstroken.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER