Just Games
Volledig scherm
© Just Games

'Candy Crush' kan je nu ook samen met vrienden spelen op bordspel

GamesCandy Crush: of je was er zelf verslaafd aan, of je kent het van de vele uitnodigingen van Facebook-vrienden. Voor de fans is er goed nieuws: je kan het spel nu ook samen met je vrienden spelen, en zonder naar een scherm te staren. Er is een bordspelversie op komst.

0 reacties

  1. Wéér een zombiegame? ‘Welcome to ParadiZe’ is meer dan aangenaam tussendoortje
    gamereview

    Wéér een zombiegame? ‘Welcome to ParadiZe’ is meer dan aangenaam tussendoor­tje

    Dit spel heet dus echt ‘Welcome to ParadiZe’. Met een hoofdletter z. Want het is met zombies en de niet al te subtiele woordspelingen stonden precies diep in de uitverkoop. Kijk, een flauwe pun op tijd en stond moet kunnen. Maar als je titel al zo slap is, dan doet dat niet het beste vermoeden voor het eigenlijke spel, beste ontwikkelaars. Gelukkig durft een eerste indruk al eens mis zijn, want uiteindelijk is dit misschien geen onvergetelijke instant klassieker, maar desalniettemin een meer dan aangenaam tussendoortje.
  2. Hoe ga je om met haatspraak tijdens het gamen? Experts geven tips aan jongeren én ouders: “Rapporteer en blokkeer”
    PREMIUM
    5

    Hoe ga je om met haatspraak tijdens het gamen? Experts geven tips aan jongeren én ouders: “Rapporteer en blokkeer”

    “Vieze bitch”, “vuile homo” of het ‘n-woord’ naar het hoofd geslingerd krijgen tijdens populaire schietspellen als een ‘Fortnite’ of ‘Call of Duty’. Gamers die hakenkruisen bouwen in ‘Minecraft’. Steeds meer jongeren worden het slachtoffer van online haat, toonde onze onderzoekscel gisteren aan. Maar wat moet je doen als je er zelf mee in aanraking komt? Experts David Verbruggen en Olivier Cauberghs geven concrete tips aan gamers én hun ouders. “Ga het gamen vooral niet verbieden.”