© rr

Verdachte van verkrachting 69-jarige vrouw in Sint-Niklaas aangehouden

De 28-jarige man uit Antwerpen die verdacht wordt van een home-invasion en verkrachting van een 69-jarige vrouw in Sint-Niklaas begin maart, is aangehouden door de onderzoeksrechter in Dendermonde. Dat meldt het parket Oost-Vlaanderen.

De feiten gebeurden op zondag 3 maart rond 21 uur in een woning in de buurt van het station van Sint-Niklaas. Een onbekende man belde ‘s avonds aan bij het slachtoffer. Toen de vrouw de deur opende, werd ze onmiddellijk vastgegrepen en naar het midden van de woonkamer gesleurd.

Het slachtoffer werd over haar hele lichaam betast en kreeg enkele rake klappen in het aangezicht. De man zei tegen de vrouw dat hij dit deed in opdracht van de stemmen in zijn hoofd. Na een tijdje verliet de man de woning en liet hij het slachtoffer gewond achter. Hij stal cash geld en de gsm van de vrouw en vluchtte weg in de richting van het station.

Na het verspreiden van een opsporingsbericht zondag kon snel een verdachte, een 28-jarige man afkomstig uit Somalië, geïdentificeerd en opgepakt worden. Hij verscheen voor de onderzoeksrechter in Dendermonde, die hem liet aanhouden.

 (blg)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Meest gelezen