EBAY/ISPOIX - Fotomontage HLN
Volledig scherm
© EBAY/ISPOIX - Fotomontage HLN

Goodiebag huwelijk Meghan en Harry nu al verkocht voor bijna 25.000 euro

royaltyWie afgelopen zaterdag  te gast was aan St. George’s Chapel om een erehaag te vormen voor het royaltykoppel Meghan en Harry, kreeg een blauw-beige goodiebag met daarin enkele kleine attenties. Sommigen grepen meteen hun kans, en probeerden er online geld uit te slaan. Mét succes, want een Britse vrouw heeft zopas haar zakje vol cadeautjes via eBay verkocht voor niet minder dan 24.381 euro. 

4 reacties

  • Elisabeth De Jonge

    6 jaar geleden
    't Is maar wat de gek er voor geeft.
  • Ruud Roeders

    6 jaar geleden
    Gelijk hebben ze ,die troep wil je echt niet hebben .
  • Jurgen Dobbelare

    6 jaar geleden
    Money rules the world Doen!!
  • Peter Buyck

    6 jaar geleden
    Schandalig.
  1. Schandaal rond prins Albert van Monaco wordt steeds waanzinniger: “Het vorstendom staat op instorten”
    PREMIUM
    Royalty
    9

    Schandaal rond prins Albert van Monaco wordt steeds waanzinni­ger: “Het vorstendom staat op instorten”

    Militaire drones, koffers vol cash geld en spionage in het prinselijk paleis. Het zouden de ingrediënten kunnen zijn van een Hollywood-blockbuster. Maar in Monaco is het wel degelijk de realiteit. Nadat prins Albert (66) zijn vermogensbeheerder na 22 jaar op straat zette, is de vorst verstrikt geraakt in een web van schandalige onthullingen. Maar ook zijn vrouw, prinses Charlene (46), blijft niet gespaard. “Wat hier gebeurt, is waanzinnig.”
  2. Is koning Filip de ‘armoezaaier’ van Europa? Dit zijn dotaties van álle royals: “Kleinste monarchie behoort tot één van duurste in Europa”
    PREMIUM
    Royalty

    Is koning Filip de ‘armoezaai­er’ van Europa? Dit zijn dotaties van álle royals: “Kleinste monarchie behoort tot één van duurste in Europa”

    Aanzien en macht zijn kenmerken die alle Europese royals bezitten. Maar als het op hun verloning aankomt, zijn er toch nog immense verschillen. Nu becijferd werd dat onze koninklijke familie de afgelopen drie decennia meer dan 69 miljoen euro aan dotaties heeft ontvangen, onderzoeken we hoeveel belastinggeld er jaarlijks naar ieder Europees vorstenhuis vloeit én hoeveel die royals precies verdienen. Is koning Filip nu de ‘grootverdiener’ of de ‘armoezaaier’ van zijn collega’s? Dit zijn alle exacte bedragen.