Viktor Verhulst toont nieuw kantoor op Antwerpse Nieuw Zuid in eerste YouTube-video: “Vroeger zat Tomorrowland hier”

Viktor Verhulst treedt in de voetsporen van zijn vriendin Sarah Puttemans en documenteert nu zijn leven op YouTube. In een eerste video toont hij zijn kantoorruimte op het Antwerpse Nieuw Zuid. “Geen scrupules, geen schroom”, belooft de kersverse YouTuber op zijn kanaal.

edb

Viktor wordt al een paar weken steevast achtervolgd door een cameraman. Dat was een tijdje geleden te zien op het TikTok-kanaal van Koen Crucke, die een filmpje maakte toen hij met Vik een drankje deed op ’t Zuid. “Dit is de cameraman voor het YouTube-kanaal”, zei Crucke vrolijk, waarop Viktor replikeerde dat hij een primeur had weggegeven. Verhulst is in theorie geen vlogger zoals zijn vriendin Sarah, want hij bedient de camera niet zelf. Wel zal hij een blik geven in de ‘backstage’ van zijn leven. “Geen scrupules, geen schroom”, verzekert Viktor de kijker.

LEES OOK. Koen Crucke over Viktor Verhulst: “Hij heeft net als zijn vader wenend in mijn armen gelegen”

Verhulst junior publiceerde maandag zijn eerste video. Daarin toont hij de kantoorruimte die hij een paar maanden geleden betrok. “Vroeger waren hier de kantoren van Tomorrowland”, zegt hij bij een oud logo van het Boomse festival dat nog steeds op een glazen schuifdeur hangt.

Vik is nog volop bezig met de inrichting van zijn werkruimte. Er is al het begin van een bar, inclusief tv-scherm met virtuele open haard en een rood gordijn voor gezelligheid. Viktor vindt het belangrijk om business and pleasure te vermengen. In de volgende ruimte staat een pooltafel en een casinotafel. “Ik ben van mening dat je heel goeie ideeën kan krijgen als je gewoon leuke dingen aan het doen bent.” Verder heeft hij een dj-booth, een geïmproviseerde fotostudio, een onthaalruimte en een terras met zicht op de Schelde.

Viktor eindigt de rondleiding in zijn muziekstudio. “Hier wordt nieuwe muziek gemaakt”, klinkt het. De dj bouwt zijn carrière nu solo uit, sinds zijn collega Kobe Ilsen er de brui aan gaf. Hij tekende net een contract bij Smash the house, het platenlabel van Dimitri Vegas & Like Mike.

Al is er zelfs in de studio soms tijd voor ontspanning. Dat bewijst de aanwezige Playstation. “Mannen zullen het wel herkennen, als ze op hun Playstation spelen dan komt er weleens commentaar op. Ik ga geen namen noemen”, grapt hij. “Dus ik heb ‘m hier gezet zonder dat Sarah het weet. Maar ik speel er niet veel op, hoor.” Viktor gaat in de 21 minuten durende video ook nog op bezoek bij zijn vader in Play Zuid, waar De Tafel van Gert opgenomen wordt. “Op zo’n tweehonderd meter van waar ik zit”, zegt hij. Viktor trekt naar Nederland om er voor ’t eerst te draaien op een festival.

LEES OOK. Viktor Verhulst openhartig over zijn relatie: “Ik wil sowieso twee of drie kinderen, maar Sarah is nog maar 24. Ik heb geduld”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER