dinsdag 11 december 2018 - TV & film
camera closecorrect Verwijs ds2 facebook nextprevshare twitter video

De cast van ‘Dertigers’, vanaf 7 januari van maandag tot donderdag op Eén.  VRT

Televisie

‘Dertigers’ in plaats van Van Gils

Tom Waes, Urbanus, de ploeg van ‘Eigen Kweek’ en de nieuwe fictieserie ‘Over Water’ worden de komende weken publiekstrekkers voor Eén. Lieven Van Gils hoeft de komende maanden niet meer zo hard te werken. Hij komt in 2019 pas in de tweede helft van februari terug.

Raymond DE CONDÉ

Eén zorgt in de latere avond van maandag tot donderdag vanaf 7 januari voor wat afwisseling met de nieuwe fictieserie ‘Dertigers’ , over zes dertigers die al bevriend zijn sinds hun studententijd in Antwerpen. Zij worstelen met het evenwicht tussen werk en gezin en delen het geheim van een onverwerkt trauma uit het verleden.

Vanaf aanstaande zondag heeft Eén weer een ijzersterke combinatie: eerst de derde reeks van ‘Reizen Waes’, nu in Europese landen, gevolgd door ‘Over Water’, de fictieserie van Tom Lenaerts en Paul Baeten Gronda met Tom Dewispelaere als gevallen televisiester die in het drugsmilieu van de Antwerpse haven belandt.

Wanneer die reeks na tien weken is afgelopen, zien we Tom Waes vanaf 24 februari als acteur in ‘Undercover’, wat dan voorafgegaan wordt door ‘Twee tot de Zesde Macht’, de quiz van Bart De Pauw die nu gepresenteerd wordt door Jeroen Meus.

Maandag

‘Bloed, Zweet & Luxeproblemen’ wordt op 7 januari afgelost door ‘Voor ik het vergeet’, een reportagereeks van Wannes Deleu, die een maand introk bij zijn grootmoeder in woonzorgcentrum Den Olm, voor mensen die lijden aan dementie.

Vanaf 28 januari krijgen we een blik achter de schermen van het Crisiscentrum van Binnenlandse Zaken in ‘De veiligheid van het land’.

Dinsdag

Vanaf nieuwjaarsdag is de derde reeks van ‘Eigen Kweek’ te zien, met de bekende cast waar nu Peter Van den Begin aan is toegevoegd.

Een reeks om naar uit te kijken is ook ‘Urbanus 70’, met zestien vrienden en collega’s van de straks 70-jarige komiek, anekdotes en beelden uit het archief.

Woensdag

In ‘Eviva España’ ontmoet Annemie Struyf Vlamingen die in Spanje hun geluk zijn gaan zoeken. Vanaf 16 januari loopt ‘Thibau Nys op weg naar het WK’, een vervolg op de eerste reeks, die eindigde met Nys Junior als Belgische kampioen bij de nieuwelingen.

Donderdag

Vanaf overmorgen gaat Jan Van Looveren in ‘Op weg met Jan’ op pad met vrouwelijke BV’s. Eind januari komt Steven Van Herreweghe terug met ‘Van algemeen nut’. Op vrijdag komen er weer Britse krimireeksen en op zaterdag een speelfilm.

Lees meer

Aangeboden door onze partners

Nieuwe Video's

Nog meer nieuws