Elon Musk drijft de spot met zijn rivalen.
Volledig scherm
Elon Musk drijft de spot met zijn rivalen. © X

Groet de opperpinguïn: Elon Musk drijft spot met rivalen na grote panne

De storing bij Facebook en Instagram is na anderhalf uur opgelost. Gebruikers hebben weer toegang tot de apps, bevestigde Meta-woordvoerder Andy Stone. Een “technisch probleem” lag aan de oorzaak. Elon Musk, de grote baas van X, maakte handig gebruik van de panne om de spot te drijven met zijn rivalen.

  1. LIVE OEKRAÏNE. Rusland zet voormalig topfunctionaris Oekraïense veiligheid op lijst van gezochte personen
    LIVE OEKRAÏNE
    291

    LIVE OEKRAÏNE. Rusland zet voormalig topfunctio­na­ris Oekraïense veiligheid op lijst van gezochte personen

    Rusland heeft de voormalige secretaris van de Nationale Raad voor Veiligheid en Defensie, Oleksej Danilov, op de lijst van gezochte personen gezet. Dat meldt het Russische ministerie van Binnenlandse Zaken zondag. En het Russische leger is er naar eigen zeggen in geslaagd om een nieuw dorp in het oosten van Oekraïne te veroveren: Ocheretyne in de regio Donetsk. Volgens Britse militaire inlichtingendiensten zijn ook al meer dan 465.000 Russische soldaten gedood of ernstig gewond geraakt in Oekraïne sinds de invasie op 24 februari 2022.Volg hier alle ontwikkelingen in onze liveblog.
  2. HET DUEL. Hedebouw (PVDA) en Ongena (Open Vld) over rijkentaks: “Mark Couckes van de wereld trekken weg, enkel Jos en Maria blijven over”
    37

    HET DUEL. Hedebouw (PVDA) en Ongena (Open Vld) over rijkentaks: “Mark Couckes van de wereld trekken weg, enkel Jos en Maria blijven over”

    Op zondagmiddag gaan twee politieke toppers in debat in de studio van VTM Nieuws. Vandaag in ‘Het Duel’: communisten versus liberalen. PVDA-voorzitter Raoul Hedebouw verdedigde fel zijn plannen voor de begroting tegen Open Vld-voorzitter Tom Ongena. Die laatste kon uitleggen waarom onder de regering van partijgenoot Alexander De Croo de tekorten de pan uit swingden. “Ik ben blij dat we toen ingrepen. Anders hadden we nu een krimpende economie gehad.”