Proeven van lekkers bij elf Wuustwezelse boeren tijdens fietsotcht van 38 kilometer.© Lokaal Bestuur Wuustwezel

Proeven van lekkers van eigen bodem op nieuwe fietsroute door Wuustwezel

Wuustwezel -

Fietsen door het mooie Wuustwezelse landschap en onderweg proeven van lekkers van eigen bodem? Het kan op 26 mei met de fietstocht ‘Proeven bij Wuustwezelse boeren’. De route van 38 kilometer loodst liefhebbers langs elf landbouwbedrijven.

De fietsroute ‘Proeven bij Wuustwezelse boeren’ opent op 26 mei en leidt door een mooi, open landschap en geeft een helder beeld van de groene ruimte die zo kenmerkend is voor Wuustwezel.

Aan de hand van de QR-code op de informatieborden bij de bedrijven toont een filmpje wat er achter de schermen van deze bedrijven gebeurt.

De fietstocht van 38 kilometer houdt halt bij elf verschillende landbouwbedrijven die proevertjes aanbieden. Deelnemen kan op 26 mei, met vertrek tussen 10 en 12 uur aan Het Boerenijsje in Loenhout. Inschrijven kan nog tot 20 mei en kost 15 euro per persoon, inclusief routekaart en alle proevertjes.

De fietsroute ‘Loeren bij de boeren’ is ook af te leggen op andere data naar keuze, weliswaar zonder proevertjes onderweg. Op de website is de route met stops onderweg te vinden.  (ella)

Inschrijven: toerisme@wuustwezel.be, 03.690.46.43. Meer info:loerenbijdeboeren.be/wuustwezel 
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners