© Jozef Croughs

‘Niet leven met dit loon!’ is thema van ‘Dag tegen armoede’

De dag van verzet tegen armoede is in Sint-Truiden niet onopgemerkt voorbij gegaan. Enkele medewerkers zijn aan de slag gegaan om de positieve acties die de stad reeds heeft uitgevoerd in de verf te zetten maar ook om de werkpunten nog eens aan te halen!

Jozef Croughs

Verschillende welzijnsdiensten binnen Sint-Truiden hebben hun handen in elkaar geslagen om de positieve acties in de verf te zetten. Deze punten zijn uitgebeeld in foto’s waarvan er een fototentoonstelling is gemaakt die momenteel hangt in de armoedevereniging OnderOns, stationsstraat 41 te Sint-Truiden. Burgemeester Veerle Heeren en Schepen van Welzijn Jurgen Reniers waren de actie zeer genegen. Zij kregen dan ook de uitnodiging om volgend jaar op 17 oktober te komen vertellen welke acties zij verder willen uitzetten om armoede te bestrijden in de stad Sint-Truiden.

De samenwerking bestaat uit professionelen en vrijwilligers van Open school, Straathoekwerk, Huis van het Kind, Opvoedingswinkel, Kind en Taal, Masala, De Egeltjes, In-Z, OnderDak en OnderOns vanuit samenlevingsopbouw RIMO Limburg.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer