VTM Nieuws
Volledig scherm
© VTM Nieuws

In dit Nederlandse dierenpark kan je nu slapen tussen de zebra's en giraffen

In het Nederlandse dierenpark Beekse Bergen kan je vanaf nu tussen de wilde dieren slapen in een nieuw ‘Safari Resort’. Je slaapt er letterlijk op enkele meters van de dieren, maar die zijn het volgens hun verzorgers gewend om mensen te zien.

1 reactie

  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Niks nieuws ,ten Noorden van Duitsland kan je dit al lang ,nu je moet de dierenge-luiden er 's nachts bijnemen.
  1. Vlamingen vluchten van de grijze wolken: lastminutes naar de zon pieken. Voor welke bestemmingen scoor je nog een deal?
    PREMIUM
    3

    Vlamingen vluchten van de grijze wolken: lastminu­tes naar de zon pieken. Voor welke bestemmin­gen scoor je nog een deal?

    Dat grijze wolkendek waar als het even meezit een waterzonnetje doorkomt ook zo beu? U bent niet alleen. Nu de paasvakantie maar weinig beterschap lijkt te zullen bieden, gaan we massaal op zoek naar last-minute zonbestemmingen, als we de reissector mogen geloven. Zijn er nu voor de paasvakantie nog plaatsjes vrij? Waar kan je nog naartoe? En vallen er nu de vakantie al is gestart ook deals te scoren? “Eén ding speelt ons Vlamingen momenteel alvast enorm in het voordeel.”
  2. Hoteluitbater Robin (58) vertelt hoe hackers op één uur 180 van zijn klanten oplichtten: “Het regent annuleringen en ik sta machteloos”
    PREMIUM
    33

    Hoteluitba­ter Robin (58) vertelt hoe hackers op één uur 180 van zijn klanten oplichtten: “Het regent annulerin­gen en ik sta machteloos”

    Wie een hotel boekt of gaat boeken in de komende vakanties, kijkt maar beter uit. Hackers hebben het gemunt op hotelgasten. Plots krijg je een dringende boodschap van Booking.com of van je hotel in je inbox: “Uw hotel kon uw betaling niet verwerken. Bevestig uw boeking hier.” Maar die vraag is niet wat het lijkt. Robin Schluter (58), hoteluitbater, vertelt hoe de hackers op één uur tijd zelfs 180 van zijn klanten viseerden. Hoe gaan oplichters te werk? En hoe voorkom je dat jij slachtoffer wordt?