DE FOLDERVRETER. “140 euro korting op de Dyson Airwrap, een koopje en een ‘niet-koopje’ bij Aldi en gehakt tegen de helft van de prijs”

Elke week zit je mailbox of brievenbus vol met folders en aanbiedingen. Veel te veel om door de bomen het bos nog te zien. Wat zijn de topzaakjes? En wat zijn de addertjes onder het gras? De Foldervreter zoekt het voor je uit. Deze week vind ik zowel een koopje als een ‘niet-koopje’ bij Aldi, kun je liefst 140 euro korting scoren op de hippe Dyson Airwrap of 50 procent korting krijgen op mascara van Maybelline, is er een één plus één gratis met gehakt én zijn de bakkers van Aldi en Lidl het niets eens over de achtjes.

Chris Snick

Liefhebbers van de koekjes van Jules Destrooper moeten deze week naar de Aldi. Voor zowel de pakjes van 125 als 175 gram betaal je nog 2,29 euro. Ter vergelijking: bij Delhaize vinden we de natuurboterwafeltjes (175 gram) terug voor 3,49 euro. Bij Aldi betaal je nu 35 procent minder. Opgelet, de kans is groot dat je in de Aldi ook voorbij de promo op Heinz Ketchup wandelt: 3,49 euro voor een value pack’van 1 kg. Al is dat toch niet zo value als het lijkt. De normale prijs voor die fles elders is zo’n 3,79 euro. Dat is nog geen acht procent korting. Er zijn doorheen het jaar veel betere deals op de klassieke ketchup van Heinz. Wie niet dringend ketchup nodig heeft, wacht dus beter nog even. Oh ja, nog iets over Destrooper. Wie een streepje ijs tussen zijn koekjes wil, die moet naar Albert Heijn. Daar is er een één plus één gratis op La Galette: de samenwerking tussen Jules Destrooper en IJsboerke.

(Lees verder onder de foto)

De koekjes van Destrooper staan in reclame bij Aldi© red

Multistyler en mascara

De hype van haarminnend Vlaanderen - en ook de rest van de wereld - staat in reclame bij Hypermarkt Carrefour. Daar krijg je 140 euro korting op de Dyson Airwrap waardoor je nog 459 euro betaalt. Bij Krefel of op de site van Dyson zelf koop je de multistyler/haardroger voor 549 euro. Bij Hypermarkt Carrefour staat die met 599 euro dus wat hoger geprijsd voor ze de korting toepassen, maar het blijft wel een zaakje. Om te bewijzen hoe hip het ding is: vorige week had Aldi nog een lookalike voor 49,99 euro in de aanbieding en het was een ware stormloop. De Foldervreter zag vanop de eerste rij hoe vrouwen de winkel naar binnen spurtten en het rek na twee minuten leeg was. Een man stond er met de gsm tegen zijn oor naar huis te bellen: “Sorry schat, te laat, hebben we nog iets anders nodig van de Aldi?” Een half jaar geleden gebeurde al eens hetzelfde toen Aldi die lookalike voor de eerste keer had. Dat lees je hier. Maar nu gaat het bij Hypermarkt Carrefour dus om de echte. En wie daar dan toch is, kan ook nog even langs het rek met mascara passeren. Tot en met 6 mei is er een één plus één op alle mascara van het merk Maybelline.

140 euro korting op de Dyson Airwrap bij Hypermarkt Carrefour© red

Zowel Delhaize als Lidl hebben een actie met varkens-kalfsgehakt. Die van Delhaize is het interessantst. Daar is het een één plus één gratis. Je betaalt er nog 4,75 euro per kg. Bij Lidl krijg je 30 procent korting en betaal je nog 6,24 euro per kg. Colruyt volgt natuurlijk de prijs van Delhaize. Opgelet, varkens-kalfsgehakt is wel niet overal gelijk. Bij de ene keten zit er best wel meer kalfsvlees in dan bij de andere. Dat ontdekten we eerder al en lees je hier.

De actie bij Delhaize op het varkens-kalfsgehakt is de interessantste© red

De ene acht is de andere niet

Iedereen kent wel een achtkoek van bij de bakker. Maar de bakkers van Lidl en Aldi hebben duidelijk een andere mening over het uitzicht ervan. De bewuste koeken staan deze week in beide ketens in reclame. Oordeel zelf, maar als je het aan mij vraagt, dan hebben de bakkers van Lidl het aan het rechte eind en hebben die van Aldi er een vrije interpretatie van gemaakt.

De acht van Aldi© red

De acht van Lidl© red

Nog folders lezen:

* Colruyt

* Jumbo

* Okay

* Spar (Colruyt Group)

* Kruidvat

* Action

* Auchan (Roncq)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen