Direct naar artikelinhoud

Verklapt Cristiano's zus Katia hier dat Ronaldo na twee jongens een tweede meisje krijgt?

Links: tante Katia met de tweeling Mateo en Eva. Rechts: een zwangere Georgina Rodriguez voor een Hola!-fotoshoot.Beeld instagram

Heeft Katia Aveiro, de zus van Cristiano Ronaldo, voor haar beurt gesproken? De zwangere Georgina Rodriguez en 'CR7', rond wie ook huwelijksgeruchten de ronde doen, zouden een meisje krijgen.

Ten huize Cristiano Ronaldo wordt het druk. Nadat Cristiano Jr. deze zomer al een zusje Eva en broertje Mateo mocht verwelkomen, wordt hij straks nog eens grote broer. De Portugese superster van Real Madrid en zijn Georgina bevestigden deze zomer immers de geruchten dat ze zwanger is. De geruchtenmolen rond het koppel blijft trouwens op volle toeren draaien. Volgens de gespecialiseerde pers staat er straks ook een huwelijk op het programma. De knoert van een diamanten ring die de Spaanse schone vorige week om haar vinger had was daartoe de aanleiding. Een pronkstuk dat een waarde zou hebben van 170.000 tot 220.000 euro.

Bailar alegra el corazón ❤ Gracias a mis profesores Basi y Deisy por darme mis primeras clases de salsa Estoy feliz ✨

110k Likes, 1,349 Comments - Georgina Rodríguez (@georginagio) on Instagram: "Bailar alegra el corazón ❤ Gracias a mis profesores Basi y Deisy por darme mis primeras clases de..."

Volgens diezelfde gespecialiseerde pers is de kans ook groot dat CR7 en Georgina dit weekend behoorlijk kwaad zijn geweest op Katia Aveiro, de zus van Cristiano. Als gelukkige tante postte ze zaterdagmorgen op Instagram onderstaande foto, met Eva en Mateo op de schoot. Een foto waarop Georgina reageerde met lieve woordjes, waarna Katia stelde dat er "binnenkort nog een prinsesje op komst is". Een boodschap die slechts heel even het licht zag op Instagram en snel verwijderd werd, maar in deze tijden was het kwaad geschied. Iemand had er een screenshot van gepakt en zo leidt het een eigen leven op internet.

Verklapt Cristiano's zus Katia hier dat Ronaldo na twee jongens een  tweede meisje krijgt?
Beeld instagram katiaaveirooficial
Georgina, Cristiano, Cristiano Jr en Katia Aveiro begin dit jaar op de uitreiking van de Gouden Bal in Zürich.Beeld reuters

Eerbetoon aan Mexicaanse jongen

In de aanloop naar het Champions League-duel tussen Borussia Dortmund en Real Madrid liet Ronaldo zich ook opmerken met een opvallende boodschap op Twitter. De Portugese vedette stond daarbij stil bij de dood van een jonge Mexicaanse fan, die omkwam tijdens de aardbevingen van vorige week.

Twitter bericht wordt geladen...

Lees ook

Geselecteerd door de redactie