BELGA
Volledig scherm
© BELGA

100 dagen in het groen: de straffe cijfers van Peter Sagan

Tour de FrancePeter Sagan (28) vierde gisteren een feestdag. Eentje helemaal voor hem alleen. De Slovaak kreeg op het podium in Carcassonne zijn honderdste groene trui om de schouders. Alweer een straf record.

2 reacties

  • vicky vanderweyen

    6 jaar geleden
    Grote klasse Peter.
  • Eduard Dierckx

    6 jaar geleden
    Dikke proficiat Peter en bedankt voor al het moois dat je aan jouw supporters geeft.
  1. Na de moordende Tour: “Ploegen moeten meer duidelijkheid geven over welke medicijnen renners krijgen om te recupereren”
    Wuyts & Vlaeminck

    Na de moordende Tour: “Ploegen moeten meer duidelijk­heid geven over welke medicijnen renners krijgen om te recupere­ren”

    De Tour zit erop, maar er is nog veel stof om over na te praten. In de HLN-podcast ‘Wuyts & Vlaeminck’ verbazen onze analisten zich over de snelheden en wattages die drie weken lang getrapt zijn. Nog geen 24 uur na een bijna bovenmenselijke prestatie leken de toprenners opnieuw gerecupereerd en klaar voor een nieuwe aanvalregen. “Hoe wordt zo’n lichaam medisch weer klaargestoomd voor de volgende uitdaging?” vraagt wieleranalist Michel Wuyts zich af. “Ploegen en renners zwijgen daarover omdat ze niet meer geconfronteerd willen worden met het verleden.” Luister hierboven naar de volledige aflevering van de HLN-podcast ‘Wuyts & Vlaeminck’.
  2. “De Belgen hebben een fantastische Tour gereden, dat belooft voor het WK”
    Wuyts & Vlaeminck

    “De Belgen hebben een fantasti­sche Tour gereden, dat belooft voor het WK”

    De Tour zit erop, maar in onze HLN-podcast ‘Wuyts & Vlaeminck’ praten onze analisten nog na over de meest spraakmakende Tour in tijden. “Ik vind dat de Belgen geschitterd hebben tijdens deze Tour”, aldus bondscoach Sven Vanthourenhout. “De hele wielerwereld zal kijken naar de Belgen als je met zo’n kopmannen start op het WK in Glasgow”, aldus Michel Wuyts. Luister hierboven naar de volledige aflevering van de HLN-podcast ‘Wuyts & Vlaeminck’.