De Nest Cam IQ, het recentste model van de slimme beveiligingscamera's.
Volledig scherm
De Nest Cam IQ, het recentste model van de slimme beveiligingscamera's. © Nest

Hou inbrekers buiten met deze goedkope snufjes

In de maanden november en december gebeurden er vorig jaar duizend tot tweeduizend meer woninginbraken dan tijdens de andere maanden van het jaar. Maar de technologische mogelijkheden om daar wat tegen te doen zijn wel sterk gegroeid, met producten die je voor een niet al te steile prijs gewoon uit het winkelrek haalt. Hier zijn een paar ideeën.

29 reacties

  • Hendrik Goris

    6 jaar geleden
    Chinese beveiligingssystemen? Waarom niet rechtstreeks bij een geheime dienst kopen? En vooral bij al die snufjes het standaard wachtwoord houden. Kunnen we u nog eens zien op internet.
  • Edmond Dillien

    6 jaar geleden
    Ik heb hier van alles gelezen over belichten, registreren, en verwittigen in sommige gevallen, maar niks over beveiligen als je programma's zoals Faroek al eens bekijkt op T.V. dan weet je dat ze er zich meestal niks van aantrekken van al die rommel dus hou ik het maar bij grendels en andere "beveiligingstechnieken" die wel werken tegen de "stille inbraak".
  • louis van hoeylandt

    6 jaar geleden
    Wouter denk je nu echt dat je buur zijn leven zal riskeren om u tv en stereo !!!!!!!droomt maar verder ..
  • Sonia Lockkamper

    6 jaar geleden
    heb ik ni nodig mijne man is dan thuis die wil je niet boos maken
  • Anna Wuestenbergs

    6 jaar geleden
    een slim systeem dat analyse doet van verschillende inputs en uit een luidspreker of 3 wat bloeddorstig gebrul laten horen doe je daar iemand iets verkeerd mee?