© EPA-EFE

VIDEO. Wie we daar hebben: Thibaut Courtois traint opnieuw mee bij Real Madrid na knieblessure

Daags voor de Clásico tegen eeuwige rivaal FC Barcelona heeft Thibaut Courtois zaterdag een maand na zijn knieoperatie terug meegetraind bij Real Madrid. Met een brede glimlach stond de doelman terug op het trainingsveld.

Jorunn Vannoorden

Vorige maand kende de doelman een pijnlijke terugval in zijn revalidatie. Hij stond toen nog maar net terug op het trainingsveld nadat hij sinds augustus vorig jaar aan de kant had gestaan met gescheurde kruisbanden in de linkerknie. Courtois blesseerde zich op 19 maart op training bij de Spaanse competitieleider opnieuw aan de knie. Deze keer aan de rechterknie, waarna een operatie volgde.

Nu, acht dagen nadat hij de individuele trainingen hervatte, traint Courtois dus opnieuw mee met de groep. Met een brede glimlach stond Courtois zaterdagvoormiddag op het trainingsveld tussen zijn ploegmakkers.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Het is afwachten of Courtois dit seizoen nog wedstrijden zal keepen voor Real. Eind vorig jaar trok hij in een veelbesproken interview zelf al een kruis door het EK in Duitsland (14 juni-14 juli) met de Rode Duivels.

Real Madrid schakelde woensdag Manchester City uit in de kwartfinales van de Champions League. In La Liga staan de Madrilenen na 31 speeldagen soeverein op kop, met 78 punten. Dat zijn er acht meer dan eerste achtervolger FC Barcelona, de tegenstander van zondag in de befaamde Clásico.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Buitenlands voetbal