Meghan Markle in de jurk van Stella McCartney.
Volledig scherm
Meghan Markle in de jurk van Stella McCartney. © REUTERS

Dezelfde jurk als Meghan Markle dragen op je eigen trouwfeest? Het kan!

RoyaltyDe tweede jurk die Meghan Markle droeg tijdens haar huwelijk met prins Harry is ontworpen door Stella McCartney. De Britse mode-ontwerpster maakte een lange, witte jurk met een halternek, die ze aantrok naar het huwelijksfeest 's avonds. McCartney gaat nu 46 replica's maken van de inmiddels beroemde jurk.

0 reacties

  1. Ze staat bekend als arrogant, autoritair en ijzig, maar onze man zag groothertogin María Teresa ontdooien bij Filip en Mathilde
    PREMIUM
    Royalty

    Ze staat bekend als arrogant, autoritair en ijzig, maar onze man zag grootherto­gin María Teresa ontdooien bij Filip en Mathilde

    Afstandelijk, arrogant en autoritair. Van alle echtgenotes van Europese vorsten zijn de vooroordelen over de Luxemburgse groothertogin María Teresa (68) het grootst. Maar tijdens het staatsbezoek aan België liet ze een verrassend warme, hartelijke en goedlachse kant zien. In het gezelschap van koning Filip (64) en koningin Mathilde (51) ontdooide de groothertogin met Cubaanse roots en liet ze zelfs onverwacht haar hart spreken: “Zoals elke banneling moest ik vechten om geaccepteerd te worden.”
  2. Prinses Amalia maakt indruk op eerste staatsbanket, koning bedankt Spaanse koningshuis voor haar verblijf in Madrid
    Royalty

    Prinses Amalia maakt indruk op eerste staatsban­ket, koning bedankt Spaanse konings­huis voor haar verblijf in Madrid

    De Nederlandse koning Willem-Alexander (56) heeft het Spaanse koningspaar bedankt voor hun inspanningen en dat van andere Spanjaarden om prinses Amalia (20) in de hoofdstad Madrid te laten wonen. Dat deed de vorst in zijn tafelrede voorafgaand aan het staatsbanket ter ere van het staatsbezoek van de Spaanse vorsten. Ook voor Amalia was het een belangrijk moment. De kroonprinses woonde haar eerste staatsbanket bij en maakte daarbij een goeie indruk.
    Amsterdam