Danni Hogan.
Volledig scherm
Danni Hogan. © rv

Populaire sprong van brug van 20 meter maakt abrupt einde aan Danni's wereldreis van een jaar

De Nieuw-Zeelandse Danni Hogan (23) vertrok eind vorige maand met haar partner Louis Aiello op een wereldreis die een jaar zou duren. Maar op de Bruhn-brug in het Canadese Sicamous ging het woensdag grondig fout en kwam er een tragisch einde aan de trip van haar leven.

24 reacties

  • Michel Philippe

    6 jaar geleden
    Mijn moeder zaliger zegde dan: "Ze doen dat voor een 'preutsslag' ". Ziet ge dat ik durf ? Spijtig.
  • An Vanautgaerden

    6 jaar geleden
    Van bruggen springen loopt helaas dikwijls slecht af ... wijzer je ni te maten overhalen
  • Leopold Vanhoof

    6 jaar geleden
    Verstand komt met de jaren, helaas voor de ene al wat vroeger dan de andere. Arme ouders.
  • Joris Peeters

    6 jaar geleden
    Gezond verstand, is een zeldzaam goed aan het worden ten koste van sensatiezucht, zelfoverschatting etc. Hoe kan je toch zo dom zijn?
  • Luciano van As

    6 jaar geleden
    23 jr oud, dan zou men toch al beginnen denken dat er meer verstand aanwezig zou zijn. Wie springt er nu van een 20 meter hoge brug ? Goed gek zou ik zeggen, en het resultaat is extreem erg, niet voor het meisje want die weet van niks meer, maar wel voor de nabestaanden. Wat wil nu bereiken met zoiets dom te doen ?
  1. Jurylid stapt op nadat identiteit uitlekt, ander lid ontslagen bij start Trumps ‘zwijggeldzaak’
    Update

    Jurylid stapt op nadat identiteit uitlekt, ander lid ontslagen bij start Trumps ‘zwijggeld­zaak’

    Het proces over zwijggeld dat voormalig Amerikaans Republikeins president Donald Trump zou betaald hebben aan pornoactrice Stormy Daniels, is donderdag in New York hervat met een moeilijke juryselectie. Aan het begin van de zitting gaf een van de zeven geselecteerde juryleden er de brui aan, waardoor zes van de twaalf juryleden overbleven, de zes plaatsvervangers niet meegerekend. Tegen de middag werd dan ook nog een tweede reeds geselecteerd jurylid “ontslagen”, nadat bleek dat hij gelogen had.
  2. LIVE MIDDEN-OOSTEN.  Twee doden bij Israëlische operatie op Westelijke Jordaanoever - Man die zichzelf dreigde op te blazen bij Iraans consulaat in Parijs had geen explosieven
    Play
    UPDATE
    649

    LIVE MID­DEN-OOS­TEN. Twee doden bij Israëli­sche operatie op Westelijke Jordaanoe­ver - Man die zichzelf dreigde op te blazen bij Iraans consulaat in Parijs had geen explosie­ven

    Een man is vrijdag het Iraanse consulaat in Parijs binnengedrongen en heeft volgens media gedreigd zichzelf op te blazen om “wraak te zoeken voor de dood van zijn broer”. De politie heeft het gebied direct afgezet en speciale eenheden hebben de man overmeesterd. Hij bleek geen explosieven bij zich te hebben. De Europese Unie legt ondertussen voor het eerst sancties op aan Israëlische kolonisten vanwege geweld tegen Palestijnen. Binnen onze federale regering is enkel de MR nog niet overtuigd van de erkenning van de Palestijnse staat. Dat werd vrijdag vernomen na afloop van het kernkabinet. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog.