Kylie Jenner en Tyga samen op de cover van GQ.
Volledig scherm
Kylie Jenner en Tyga samen op de cover van GQ. © Instagram

Kylie Jenner en vriend Travis voor het eerst samen op de cover: "Onze liefde ging helemaal vanzelf"

CelebritiesKylie Jenner en Travis Scott zijn bijzonder openhartig over hun relatie in het nieuwste nummer van het Amerikaanse tijdschrift GQ, waarvan ze samen de cover sieren. 

0 reacties

  1. Haar huwelijk was geheim, maar nu showt Millie Bobby Brown zelf haar trouwring
    celebrities

    Haar huwelijk was geheim, maar nu showt Millie Bobby Brown zelf haar trouwring

    Millie Bobby Brown (20) heeft haar trouwring getoond op Instagram. De actrice, bekend van ‘Stranger Things’, toonde haar avondroutine in een video en showde zo ook ineens haar ringen rond haar ringvinger. Ze trouwde onlangs in het geheim met haar verloofde, Jake Bongiovi (22), de zoon van de bekende zanger Jon Bon Jovi. Die laatste bevestigde ook het nieuws van het huwelijk. “Het was een huwelijk in een heel kleine familiale kring”, vertelde hij in het BBC-programma ‘The One Show’.
  2. KIJK. Bruce Springsteen geeft update over zijn gezondheid en is ontroerd door hartverwarmende actie van fans
    MUZIEK

    KIJK. Bruce Spring­steen geeft update over zijn gezondheid en is ontroerd door hartverwar­men­de actie van fans

    Tientallen mensen zijn in Praag, Milaan en Marseille op straat gekomen om Bruce Springsteen (74) een hart onder de riem te steken. De zanger annuleerde vorige week vier concerten door stemproblemen en moet op doktersbevel rust nemen tot 12 juni. Gezien hij niet mag zingen, besloten zijn fans om samen te komen en zijn nummers te zingen. Dat is Springsteen niet ontgaan: in een video vertelt hij hoe ontroerend hij de actie vond. Daarbij laat hij ook weten dat hij aan de beterhand is, wat goed nieuws is voor de Belgische fans. Bruce Springsteen en zijn E Street Band treden op 2 juli op in ons land, op de wei van Werchter.