© WASBAR

Nieuwe Wasbar opent in Antwerpen

Na de succesvolle vestiging in de Graaf van Egmontstraat opent er een nieuwe Wasbar in Antwerpen. Vanaf donderdag kan je ook eten, drinken en tegelijk wassen op de Melkmarkt. In augustus wordt er nog een derde filiaal geopend in ’t Stad. Die zal er komen op de Graanmarkt.

keje

Donderdag gaat de tweede Wasbar van Antwerpen open op de Melkmarkt. Eerder was er ook al een Wasbar in de Kammenstraat, maar die vestiging moest sluiten aangezien ze het niet zo goed deed als die in de Graaf van Egmontstraat. “Een winkelstraat blijkt geen goede plek te zijn voor een wasbar”, klonk het toen bij het bedrijf. Nu volgt er dus een nieuwe kans op een meer toeristisch gelegen locatie. Met twee verdiepingen zal het meteen ook de grootste Wasbar zijn.

In augustus gaat er op de Graanmarkt zelfs nog een derde Antwerpse Wasbar open.

© Dirk Kerstens

Het nuttige aan het aangename koppelen

© WASBAR

Het concept waarbij je rustig iets kan eten en drinken terwijl je was aan het draaien is, werd in 2012 gelanceerd door Dries Henau en Yuri Vandenbogaerde. Zij openden toen de eerste Wasbar in Gent. In 2015 werd het concept verkocht aan Topbrands, een bedrijf dat ook 21 vestigingen van Bakkerij Paul en 100 Pizza Hutten beheert.

Bij Wasbar kan je sinds kort de hele dag terecht, van ontbijt tot diner. Bagel burgers zijn de nieuwste toevoeging aan het menu dat mee ontwikkelt met het bedrijf. “We willen dat Wasbar evolueert naar een volwassen horecaconcept, met een assortiment voor ontbijt, brunch, lunch, tea time en dinner”, aldus Stef Meulemans, CEO van Top Brands.

Ook uitbreiding in Gent

Ook in Gent wordt er binnenkort een nieuwe vestiging geopend. Vanaf september kan je dan een Wasbar in de Kalandestraat vinden.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER