De cast van 'Modern Family' hangt zowel op als naast de set erg aan elkaar.
Volledig scherm
De cast van 'Modern Family' hangt zowel op als naast de set erg aan elkaar. © ABC

Luke is de slimste en Ed leest al 30 jaar dezelfde krant: deze 10 dingen wist je nog niet over ‘Modern Family’

TVVanaf vandaag kan je bij Q2 om 19u40 naar het negende seizoen van de komische reeks ‘Modern Family’ kijken. De ideale gelegenheid voor wat extra weetjes over de familie Pritchett en Dunphy.

0 reacties

  1. “Er kwam oud verdriet naar boven. Dat heb ik nu kunnen loslaten”: Axel Daeseleire gaf zich (letterlijk) bloot tijdens tantrasessie
    PREMIUM
    TV

    “Er kwam oud verdriet naar boven. Dat heb ik nu kunnen loslaten”: Axel Daeseleire gaf zich (letterlijk) bloot tijdens tantrases­sie

    Toen Axel Daeseleire (55) zijn meest persoonlijke reeks van ‘Axel gaat binnen’ aankondigde, méénde hij het ook. De programmamaker maakte indruk toen hij in de recentste aflevering volledig naakt ging, als dank voor de tantrasessie die hij mocht ervaren. Daarnaast toonde hij ook ongeremd zijn emoties toen onverwerkte gevoelens naar boven kwamen. Axel legt onomwonden uit hoe hij tantra beleeft, waarom het niet zomaar een ‘orgie’ of sekte is en waarom hij zich letterlijk blootgaf. “Ik ga al meer dan 10 jaar naar een psycholoog, maar hier kom je echt tot de essentie.”
  2. Acteurs die koning Willem-Alexander en Máxima spelen, werden ook in het echt verliefd: “Opnames waren een dolle rit”
    PREMIUM
    tv

    Acteurs die koning Wil­lem-Alexan­der en Máxima spelen, werden ook in het echt verliefd: “Opnames waren een dolle rit”

    De Nederlandse koningin Máxima (52) en koning Willem-Alexander (57) moesten heel wat hindernissen overwinnen om met elkaar te kunnen trouwen. Dat ontdek je in ‘Máxima’, de Nederlandse versie van ‘The Crown’, zeg maar. Een modern sprookje, eentje dat ook voor de hoofdrolspelers uitkwam. De Argentijnse actrice Delfina Chaves (28) en haar Nederlandse tegenspeler Martijn Lakemeier (30) werden ook in het echt verliefd. Onze royalty-expert sprak met de twee op de première van de prestigieuze reeks in Amsterdam. “We zijn een team geworden.”