Hartverscheurende beelden tonen hoe achtergelaten hond wanhopig wagen van baasje achtervolgt

Een pakjesbezorger filmde onlangs een hartverscheurend tafereel in Californië. Een nog onbekende vrouw had haar hond uit haar wagen gegooid tijdens het rijden, waarna het verwarde dier het voertuig kilometerslang achtervolgde. “Ze heeft hem gewoon achtergelaten”, vertelt de bezorger. “En ze had haar nummerplaat verwijderd, zodat niemand haar kon identificeren.”

lvdw
Bron: Daily Mail

De bezorger deelde de beelden op sociale media en kwam zo in contact met Destiny Gomez. De 24-jarige vrouw, die zwerfdieren een nieuwe thuis geeft, was zo geraakt door het verhaal dat ze besloot om de hond op te sporen en een nieuwe familie voor hem te zoeken. Ze plaatste de video zelf op haar account, en bereikte daarmee enkele hondenliefhebbers die haar konden helpen.

“Iemand had de hond gezien, dus kregen we de coördinaten van de straat waar hij voor het laatst was”, vertelde Gomez aan NBC Los Angeles. En enkele uren later trof de vrouw, die in het gezelschap was van haar vriend, de hond gezond en wel aan in de buurt waar hij werd achtergelaten. Destiny gaf het dier de naam Chico en vond meteen een pleeggezin dat voor de hond kon zorgen. “En nu zijn we op zoek naar een familie die Chico voor altijd wil adopteren”, klinkt het nog.

bekijk ook

Hond begint plots put te graven in de tuin en redt zo de hele buurt: “Een vonk had alles kunnen doen ontploffen”

Vrouw (26) krijgt 8 maanden cel nadat ze haar hond van het dak van parkeertoren gooit: “Ik heb mijn hond vermoord”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen