Deze mannen veroveren de wereld met geweldige cheerleader-routine

Wanneer je ‘cheerleaders’ hoort, denk je automatisch aan meisjes uit de middelbare school die perfecte turnoefeningen uitvoeren in een strak pakje. Maar deze mannen uit Oklahoma bewijzen dat ook zij dat kunnen, weliswaar zonder strak pakje, maar wel met heuptasjes aan.

tica

Een geweldige dansroutine van ongeveer 3,5 minuten lang verovert momenteel het internet. De mannenclub ‘Sigma Tau Gamma’ uit Oklahoma verovert menig harten met perfecte danspasjes en heerlijke outfits. De mannen kwamen op het idee om een cheer in elkaar te steken voor het goede doel.

“We hadden geen enkel idee dat onze video zo’n hit zou worden”, zegt voorzitter van de mannenclub Cameron Golshani. “Maar we zijn ongelofelijk blij dat iedereen er evenveel van genoten heeft om er naar te kijken, dan dat wij er plezier aan beleefden om het te maken. Met de hulp van twee echte cheerleaders hebben we een hele coole dans in elkaar kunnen steken én er ook nog eens de Special Olympics mee geholpen. Naast de dans hebben we ook veel tijd gestoken in onze kledij. We wilden iets volledig anders doen dan de ‘standaard cheerleaders’ en zweerden daarom bij jeans shorts en heuptasjes.”

Bekijk hier de volledige video:

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen