AP
Volledig scherm
© AP

Bill Gates voegt zich bij Jeff Bezos’ clubje van centimiljardairs

Ze zitten nu met twee in het heel exclusieve clubje van de centimiljardairs, of mensen met een vermogen van meer dan 100 miljard dollar. Amazonbaas Jeff Bezos was tot nu het enige lid, als rijkste man ter wereld. Maar medeoprichter van Microsoft, Bill Gates, voegt zich nu bij hem.

14 reacties

  • André Mortier

    5 jaar geleden
    Er is niks mee John, maak u maar geen zorgen. Tonnen respect en geen greintje jaloezie voor die man. Uit het niets dit,weliswaar met zijn tweeën,opgebouwd. Chapeau! 40 miljard reeds werkelijk gespendeerd aan goede doelen(ondermeer onderzoek malaria, etc) Ik ken veel miljardairs die nog geen dollar gegeven hebben aan een of ander goed doel.
  • Mario Adams

    5 jaar geleden
    Het is gekend dat miljardairs veel geld aan goede doelen geven, maar is het echt nodig om zoveel geld te houden? Ze zouden evengoed de helft van hun fortuin kunnen wegschenken, en zo nog meer dan genoeg geld overhouden. Zelfs als ik nog maar 100 miljoen met euromillions zou winnen, zou ik al de helft wegschenken aan mensen die het echt nodig hebben.
  • Philippe Lauwers

    5 jaar geleden
    Centi is een prefix dat gebruikt wordt om een honderdste aan te duiden. Een centimiljardair is dus iemand die een honderdste van een miljard - tien miljoen dus - bezit. Iemand die honderd miljard bezit, is eigenlijk een hectomiljardair.
  • Carlo Verstappen

    5 jaar geleden
    Ik zou mij ook graag willen inschrijven in hun clubje.
  • Glenn van Acker

    5 jaar geleden
    met mijn loon zou ik er grofweg 4 miljoen jaar over doen om zo'n kapitaal bijeen te sprokkelen...