Fotomontage HLN
Volledig scherm
© Fotomontage HLN

Meghan Markle uitgespuwd door halfzus in nieuwe documentaire

RoyaltyIn de nieuwe documentaire ‘Meghan and the Markles: A Family at War’, die het afgelopen weekend werd uitgezonden in het Verenigd Koninkrijk, neemt Samantha (54), de halfzus van Meghan Markle (37), alweer geen blad voor de mond. Volgens Samantha heeft Meghan “geen hart” en liegt ze over hoe de relatie met haar familie nu echt in mekaar steekt. Daarnaast geeft Samantha de reden aan waardoor alle problemen volgens haar zijn begonnen.

30 reacties

  • Charlie Sieber

    5 jaar geleden
    Familie............daar heb je nooit voor gekozen, maar elkaar via de media nawijzen, is toch het allerlaagste wat men kan doen. Houd zulke ruzie's binnenskamers, en praat het met elkaar uit. Kom je er niet, neem dan afstand van elkaar en leef lekker je eigen leven.
  • Patrick Rasschaert

    5 jaar geleden
    Die halfzus is al van voor het huwelijk bezig Meghan in een slecht daglicht te plaatsen en de vader die normaal zijn dochter naar het altaar zou begeleiden liet het in laatste instantie afweten zogezegd voor zijn hart. Beiden kunnen het niet laten om Meghan als ongevoelig af te schilderen en gaan zich nadien beklagen dat Meghan geen contact meer met hen zou opnemen. Beter geen familie dan zo'n familie.
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Die is gewoon stikjaloers ! Ik begrijp Meghan volkomen. Afvoeren die handel !
  • Willy Devroey

    5 jaar geleden
    Jaloezie brengt het slechtste boven in mensen.
  • Gino Denil

    5 jaar geleden
    Als je boven de familie uitstijgt ligt het probleem doorgaans bij de familie, die daar moeilijk kan mee omgaan. Vooral als je ook eerst nog het zwart schaap was.