Vanaf 14 juli kan je terecht op de Grote Markt van Lier om het EK te volgen.© rr

Wunder Bar brengt EK voetbal naar Lierse Grote Markt: “Geen betere plek om onze Rode Duivels aan te moedigen”

Lier -

Op 14 juni is het weer zover, de start van het EK voetbal. Om iedereen in feeststemming te brengen, organiseren drie Lierenaars deze zomer Wunder Bar. Via een groot scherm zal iedereen het EK kunnen volgen op de Grote Markt van Lier.

Het event wordt georganiseerd door een team van professionals waaronder Kristof Van Humskerken en Sander De Swert, uitbaters van Bar ’t Kafaat en Ronny Jacobs, jarenlange uitbater van Café Bananas. Met een indrukwekkende lijst van events, waaronder Bar Brazil in het oude en authentieke Lyrastadion in 2014, gevolgd door Café Paris op de Grote Markt van Lier in 2016 en het Rode Plein in 2018, zijn ze ervan overtuigd dat het ook deze zomer weer een groot succes zal worden.

“Met trots kondigen we aan dat Wunder Bar Lier terug is voor 2024, met het scherm van de beste kwaliteit in de regio, geleverd door de lokale leverancier Rent-all uit Lier, die wereldwijd bekend is en heeft samengewerkt met de grootste namen in de entertainmentsector zoals U2 en Tomorrowland”, zeggen de organisatoren Kristof Van Humskerken, Sander De Swert en Ronny Jacobs enthousiast.

Fantastische sfeer

“Dit jaar belooft het een van de meest opwindende EK-voetbalfeesten te worden die Lier ooit heeft gezien, en we kunnen niet wachten om iedereen daar te zien. Wunder Bar Lier 2024 belooft een evenement te worden dat je niet wilt missen”, vertellen de initiatiefnemers. “Met een fantastische sfeer, geweldige drankjes en natuurlijk het beste voetbal dat Europa te bieden heeft, is er geen betere plek om de Rode Duivels aan te moedigen, dan op de pittoreske Grote Markt van Lier.”

“We nodigen alle inwoners van Lier en voetbalfans uit de hele regio uit om zich bij ons aan te sluiten en deel uit te maken van dit onvergetelijke evenement. Of je nu een doorgewinterde voetbalfan bent of gewoon op zoek bent naar een geweldige tijd, Wunder Bar Lier 2024 heeft voor elk wat wils.”

Wunder Bar Lier 2024 begint twee uur voor elke wedstrijd en gaat door met de DJ’s tot twee uur na de wedstrijd. (hb)

Na eerdere succesvolle edities komen de organisatoren nu met Wunder Bar.© rr

Wunder Bar gaat van start twee uur voor de wedstrijd.© rr

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER DOEN!-tips Mechelen