RV
Volledig scherm
© RV

Onze man in New York: 'Sorry Voor Alles' en 'Callboys' verbroederen en bouwen stevig feestje op afterparty

"Tot een eind na drie uur ’s nachts, toen de lichten in de zalen aangingen. En dan zijn we nog wel eventjes doorgegaan. Je feest immers niet elke nacht met een Emmy in New York". Zo blikt kersverse Emmy-winnaar Kamiel De Bruyne ‘the day after’ terug op de Emmy-nacht, als we hem aantreffen in de chique lobby van het Sofitel-hotel, hartje Manhattan. Tijd voor een babbel met onze man in New York over wat hen de afgelopen nacht allemaal is overkomen.

1 reactie

  • Peter Nols

    6 jaar geleden
    Nog maar eens een bevestiging, smaak en Amerikanen, het zal nooit iets worden.
  1. Dit stond te lezen op Meghan Markles blog, waar ze nog écht zei wat ze dacht: “Toen al hard voor William en Kate”
    PREMIUM
    Royalty

    Dit stond te lezen op Meghan Markles blog, waar ze nog écht zei wat ze dacht: “Toen al hard voor William en Kate”

    Meghan Markle (42) lanceerde zopas haar nieuwe lifestylemerk ‘American Riviera Orchard’, compleet met gouden lepeltjes en ‘rustieke’ potjes confituur, volledig in lijn met haar koninklijke imago. Maar wie de voormalige actrice écht op de voet gevolgd heeft, weet dat ze zeven jaar geleden haar vorige blog, ‘The Tig’, opdoekte. Daarop gaf ze gelijkaardige tips over eten en mode, maar vertelde ze ook nog wat ze écht dacht. Van lof voor haar intussen vervreemde vader tot harde woorden voor prins William: dit zijn de meest opmerkelijke blogposts van Meghan, weer opgevist.
  2. KIJK. Gert Verhulst kan zich niet serieus houden tijdens repetities ‘James de musical - Live on stage’: “Ik heb een korte concentratieboog”
    Play
    Showbits

    KIJK. Gert Verhulst kan zich niet serieus houden tijdens repetities ‘James de musical - Live on stage’: “Ik heb een korte concentra­tie­boog”

    Jammer nieuws voor de fans van ‘James de musical’. Ondanks drie succesvolle seizoenen stopt televisiemaker James Cooke (39) voorlopig met het programma. Volgens Play om ruimte te maken voor iets anders, maar er zit meer achter, vertelt Cooke tijdens de laatste repetities voor z’n Lotto Arena-shows, die HLN exclusief kon bijwonen. Hij licht ook alvast een tipje van de sluier op. “Ik heb Karen kunnen overtuigen om een regenboogjurkje aan te trekken.”