Wuustwezel - Ik Dien

Eerste Provinciale Vrouwen Antwerpen

Verhaert maakt twee goals voor Wuustwezel in wedstrijd tegen Ik Dien

Wuustwezel won zaterdag de thuiswedstrijd tegen Ik Dien met 4-3.

De thuisploeg opende de score na 11 minuten na een doelpunt van Yana Elst. Ninke Neirynck bracht in de 24ste minuut Ik Dien op gelijke hoogte. Tasja Meys bracht in de 27ste minuut de uitploeg op voorsprong. Lauren Botte bracht in de 36ste minuut Wuustwezel op gelijke hoogte. Direct na de rust bracht Anne-Sophie Hilde Goethals Ik Dien opnieuw op voorsprong. Amber Verhaert maakte in de 53ste minuut gelijk namens Wuustwezel. Verhaert scoorde nog een keer en maakte het beslissende doelpunt in de 74ste minuut.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Wuustwezel drie overwinningen behaald en twee keer verloren, terwijl Ik Dien vijf nederlagen heeft. De nederlaag was voor Ik Dien de vierde nederlaag met één doelpunt verschil.

DOELPUNTEN: 11' Elst 1-0, 24' Neirynck 1-1, 27' Meys 1-2, 36' Botte 2-2, 47' Goethals 2-3, 53' Verhaert 3-3, 74' Verhaert 4-3.

GELE KAARTEN: 85' Delanghe (Wuustwezel), 89' Riské (Ik Dien).