Florian Van Eenoo photonews
Volledig scherm
PREMIUM
© Florian Van Eenoo photonews

Onze analist Tom Boonen geniet van broederstrijd bij Team Sky: "Thomas zal geen cadeaus geven"

Tour de FranceHet is koers op tv in het Gentse koffiehuis Bar Bidon. Geraint Thomas (32) en Chris Froome (33) leveren een broederstrijd met als inzet de eindzege in de Tour de France. Ook dit duel zal Chris Froome niet winnen. Beter dan dit wordt het niet, zegt onze huisanalist Tom Boonen. "Als ik Thomas ben, plooi ik niet. Als ik Froome ben, zeg ik ook niet tegen Thomas: win jij maar, ik kom volgend jaar wel terug."

9 reacties

  • Felix Strackx

    6 jaar geleden
    Het is gewooneen taktiek om Dumoulin kapot te krijgen.
  • johan Maddens

    6 jaar geleden
    Willy Verstraeten , de waarheid zal ooit uitkomen maar denk dat het niet Team Sky zal zijn !!!
  • daniel surinx

    6 jaar geleden
    denk dat froome op alpe duez niet durfde gaan op de steile stukken,bang voor gevaar en schrik moest hem iets over komen,zou een calvarietocht worden,en thomas ,kijk eens naar de yeates broeders in de giro,kon niet op,tot froome er kom af mee maakte
  • johan Maddens

    6 jaar geleden
    Boonen is verbaasd dat Thomas al twee ritzeges heeft , Chapeau voor die ritzeges , maar is het niet te danken aan Froome , omdat hij niet durft aanvallen !!!
  • Willy Verstraeten

    6 jaar geleden
    Gonzalez je beschouwt je als een betere koerskenner dan Tom Boonen. Wat drijft je ertoe om steeds Froomy op te hemelen en te verdedigen. De waarheid zal ooit aan het licht komen !