Als die te grote iPhone in het roze is, is het dán goed?

Te klein voor onze handen! Vrouwen zijn boos op Apple, want hun gloednieuwe iPhone is zo groot, dat ie vrouwonvriendelijk is, vinden ze. "Ons lijkt het toch vooral dat niet de grootte, maar kleur en camera vaak de belangrijkste koopargumenten zijn bij vrouwen", zegt concurrent Huawei.

  1. PREMIUM

    Koning ruilt op 21 juli vuurwerk voor bezoek aan woonzorg­cen­trum

    Het wordt dinsdag een onuitgegeven nationale feestdag. De koning en zijn gezin beginnen wel nog met de traditionele viering van het Te Deum - met een beperkt aantal aanwezigen - maar het militaire defilé wordt vervangen door een ceremonie van amper 75 minuten, waarin hulde wordt gebracht aan de helden van de coronacrisis. Opmerkelijk: in plaats van feest te vieren in het park of naar het vuurwerk te kijken, gaan Filip, Mathilde en de vier kinderen om 17 uur op bezoek in het woonzorgcentrum Cecilia in Alken. Ze spreken er met bewoners en personeel en wonen een optreden bij van het koor Re-Member-Mi, dat met muziek mensen met dementie beter probeert te bereiken. In Morlanwelz bezoekt het gezin een uur later een hersteloord voor mensen die revalideren. (PhG)
  2. PREMIUM

    KVO haalt Jäkel, Hubert en Hendry

    KV Oostende haalde gisteren op één dag drie versterkingen binnen. Guillaume Hubert (26, Club Brugge) tekende tot 2023. De doelman werd vorig seizoen door Club aan Cercle uitgeleend en moet straks concurreren met Fabrice Ondoa voor een basisplaats onder de lat. Voorts verwelkomt KVO de Duitse belofteninternational Frederik Jäkel. Deze 19-jarige centrale verdediger komt over van Red Bull Salzburg. Ten slotte werd ook de komst van Jack Hendry (Celtic) geofficialiseerd. De 25-jarige verdediger, vorig seizoen uitgeleend aan Melbourne City, wordt door KVO gehuurd met een aankoopoptie. (TTV)