Wat bieden streamingdiensten precies aan? En hoeveel kost je dat?
Volledig scherm
PREMIUM
Wat bieden streamingdiensten precies aan? En hoeveel kost je dat? © Getty Images

Welk streamingplatform biedt het meeste voor je geld? “Veel Amerikaanse topfilms voor 2,99 euro per maand”

Vanaf 11 april stijgen de prijzen bij Streamz. Twee abonnementsformules zullen één euro duurder worden. Zo betaal je voor het duurste abonnement meer dan 20 euro. Waar ben je goedkoper af? En bij welke streamingdienst krijg je het grootste aanbod voor je geld? Onze journalist vergeleek twaalf nationale én internationale spelers.

  1. Jaarlijks tot 600 schadeclaims door putten in de weg: wanneer moet je alsnog zelf opdraaien voor de kosten?
    PREMIUM

    Jaarlijks tot 600 schade­claims door putten in de weg: wanneer moet je alsnog zelf opdraaien voor de kosten?

    Putten - of soms zelfs ‘kraters’ - in de weg zijn een pest voor elke bestuurder. Je kan er erg door schrikken, maar het kan ook ernstige schade toebrengen aan je voertuig, of zelfs een verkeersongeval veroorzaken. Elk jaar dienen er in Vlaanderen dan ook meer dan 500 mensen een schadeclaim in voor die putten. Maar wie is er eigenlijk verantwoordelijk? Verkeersexperten geven advies. “De snelle opeenvolging van putten of de diepte van een put zijn argumenten die je kan aanhalen.”
  2. Belgen getroffen door faillissement cryptobeurs FTX krijgen hun duizenden euro’s terug, mét rendement: “Een fantastische belegging!”
    5

    Belgen getroffen door faillisse­ment crypto­beurs FTX krijgen hun duizenden euro’s terug, mét rendement: “Een fantasti­sche belegging!”

    Anderhalf jaar geleden stortte het kaartenhuisje van de Amerikaanse cryptobeurs FTX in elkaar. De ondertussen veroordeelde topman Sam Bankman-Fried sleurde daarbij ook het spaargeld van Belgen mee in zijn val. Donderdag bleek dat er bij de afwikkeling van het faillissement tóch voldoende cash is verzameld om slachtoffers terug te betalen. Er is zelfs interest voorzien. Drie Belgen, waarmee HLN in 2022 sprak, reageren op het nieuws. “Ik heb nooit gedacht dat er iets van zou komen.”