© Instagram

Romelu Lukaku deelt zeldzame privébeelden en sterke boodschap: “Wat mensen niet weten, kunnen ze niet kapotmaken”

Romelu Lukaku scoorde afgelopen weekend tegen Juventus het 300ste doelpunt uit zijn clubcarrière. AS Roma blijft zo op koers voor een Champions League-ticket in de Serie A én doet donderdag een gooi naar de finale van de Europa League. ‘Big Rom’ is dus in volle voorbereiding op cruciale wedstrijden, maar vond de tijd voor een post op Instagram. Hij plaatste enkele tot nu toe ongeziene foto’s van zijn privéleven en deelde de boodschap: “Privacy is kracht. Wat mensen niet weten, kunnen ze niet kapotmaken”.

Vincent Van Genechten

LEES OOK. Lukaku en co. breken doelpuntenrecord in clubshirt, maar krijgt Tedesco al zijn spitsen ook bij de Rode Duivels aan het scoren?

De beelden:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Waar Lukaku volgend seizoen speelt, is voorlopig nog een mysterie. In principe keert hij terug naar Chelsea, maar daar lijkt de Rode Duivel geen toekomst te hebben. Volgens transferjournalist Fabrizio Romano zijn The Blues bereid om Lukaku te verkopen voor 38 miljoen pond (bijna 45 miljoen euro). In dat geval zouden ze geen verlies meer leiden op de investering die ze in 2021 deden, toen Lukaku voor 113 miljoen euro overkwam van Inter.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

MEER OVER DE RODE DUIVELS