© BELGA

Opvallend: ‘Vak I’ roept op om abonnement bij Beerschot níét te verlengen

Beerschot kondigde vrijdag aan dat de voorrangsperiode voor abonnees wordt verlengd tot 5 juni. Dit als antwoord op de kritiek van ontevreden supporters, maar zij zullen pas tevreden zijn als de toekomst van de club verzekerd is. Zonder United World. Zo blijkt uit een open brief van ‘Vak I’, die je hieronder integraal kan lezen.

yala

LEES OOK. Hoe Beerschot gegijzeld wordt door ruzie tussen eigenaars

Nu de festiviteiten voorbij zijn, overheerst er bij velen van ons een gevoel van bezorgdheid over de toekomst van onze geliefde club en niet enkel bij de supporters maar ook bij de resterende medewerkers.

Iets meer dan een jaar geleden werd onze club te koop gezet door haar aandeelhouders. Gedurende deze periode hebben verschillende partijen zich gemeld, variërend van louche figuren tot serieuze kandidaten.

Hoewel er een interessant bod op tafel ligt of heeft gelegen, lijkt United World nu terug te deinzen van een verkoop, met alle mogelijke gevolgen van dien… Dankzij wat er in de media verschenen is en wat uit de ivoren toren lekt, heerst er onder de supporters volledig terecht onrust.

De manier waarop United World opereert, wekt aanzienlijke ontevredenheid op. We schatten de kans op een scenario zoals bij Sheffield United enorm hoog in als er geen overname plaatsvindt.

Als de sportieve cel niet in staat is een competitief team op te bouwen door bewuste nalatigheid van United World, dan worden in feite alle supporters bedrogen die wekelijks naar de wedstrijden gaan van onze club.

We vragen daarom alle supporters, business seats, logehouders, VOS-leden en sponsors om nog niet te verlengen totdat er meer duidelijkheid komt over de toekomst van onze club.

Het is nu van het grootste belang dat iedereen die Beerschot een warm hart toedraagt, samenwerkt om onze toekomst veilig te stellen.

United World out.

LEES OOK. ‘Eerste klas’: Beerschot start verkoop van (duurdere) abonnementen voor volgend seizoen

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

MEER OVER K. Beerschot V.A.

Aangeboden door onze partners