De aankomst vindt plaats op de N403 in het centrum van Kemzeke.© ies

Verkeershinder mogelijk door Omloop van het Waasland

Lokeren/Stekene -

Op woensdag 1 mei wordt de wielerwedstrijd Omloop van het Waasland gereden. De wedstrijd start in Lokeren en komt aan in Kemzeke. Er wordt verkeershinder verwacht.

Ivan Elegeert

De start wordt gegeven om 13.30 uur in Lokeren. De renners rijden dan eerst enkele rondjes in Lokeren, Daknam en Eksaarde en steken dan door via Sinaai naar Stekene en Kemzeke, waar rond 17.30 uur de aankomst wordt verwacht op de N403 (de weg tussen Sint-Niklaas en Hulst) ter hoogte van huisnummer 51.

Langs het volledige parcours geldt eenrichtingsverkeer. Om het doorgaand verkeer op de N403 dat van Sint-Niklaas naar Hulst rijdt te beperken wordt het verkeer omgeleid ter hoogte van de Vlasrootstraat, via Vlasrootstraat, Kwakkelstraat, IJzerhandstraat, Nieuwstraat, Zavelstraat, Bettestraat, Drieschouwen om zo aan te sluiten op de N403.

Het kruispunt N403/Regentiestraat/Kemzekedorp wordt enkel toegelaten voor plaatselijk verkeer. De Regentiestraat wordt tussen de N403 en de Verbindingslaan eveneens verkeersluw gemaakt. De bussen van De Lijn volgen de omleiding vanaf de Vlasrootstraat vanaf 14.30 tot 18.30 uur.

Niettemin wordt in de ruime omgeving heel wat verkeershinder verwacht.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER