Onder meer deze Bugatti Veyron - één van de drie die in België zijn afgeleverd - verkoopt Boonen. Een wagen van ruim 1 miljoen euro. En drie keer nadat hij zijn topsnelheid van 400 kilometer per uur heeft gereden, moet hij terug naar de dealer voor een onderhoud. Tegen 77.000 euro per keer. "Die beurt heeft hij net gehad", aldus autohandelaar Boonen.
Volledig scherm
PREMIUM
Onder meer deze Bugatti Veyron - één van de drie die in België zijn afgeleverd - verkoopt Boonen. Een wagen van ruim 1 miljoen euro. En drie keer nadat hij zijn topsnelheid van 400 kilometer per uur heeft gereden, moet hij terug naar de dealer voor een onderhoud. Tegen 77.000 euro per keer. "Die beurt heeft hij net gehad", aldus autohandelaar Boonen. © RV

Tom Boonen gaat exclusieve auto's verkopen: als 't maar snel gaat voor Tornado Tom

Dat Tom Boonen van dure, snelle wagens houdt, wisten we al. Nu heeft de ex-renner van die hobby zelfs zijn beroep gemaakt: als medezaakvoerder van IconicCars gaat hij exclusieve vierwielers slijten. Minimumprijs: 200.000 euro.

  1. VIDEO. “We werken elke dag tegen de deadline”: zo wordt uw nieuwe krant gemaakt
    Play

    VIDEO. “We werken elke dag tegen de deadline”: zo wordt uw nieuwe krant gemaakt

    De voorbije maanden is er hard gewerkt aan de nieuwe lay-out van Het Laatste Nieuws. Daar heeft u niets van gemerkt, want elke ochtend lag er weer een krant in tienduizenden brievenbussen en honderden krantenwinkels. Maar hoe wordt Het Laatste Nieuws eigenlijk gemaakt? Naar aanleiding van de vernieuwde krant die vanaf vandaag in de bus ligt, tonen we u in deze korte documentaire hoe Het Laatste Nieuws elke dag de deadline haalt. Van de ochtendlijke redactievergadering tot en met de laatste pagina die naar de drukkerij wordt gestuurd.
  2. PREMIUM

    Koning ruilt op 21 juli vuurwerk voor bezoek aan woonzorg­cen­trum

    Het wordt dinsdag een onuitgegeven nationale feestdag. De koning en zijn gezin beginnen wel nog met de traditionele viering van het Te Deum - met een beperkt aantal aanwezigen - maar het militaire defilé wordt vervangen door een ceremonie van amper 75 minuten, waarin hulde wordt gebracht aan de helden van de coronacrisis. Opmerkelijk: in plaats van feest te vieren in het park of naar het vuurwerk te kijken, gaan Filip, Mathilde en de vier kinderen om 17 uur op bezoek in het woonzorgcentrum Cecilia in Alken. Ze spreken er met bewoners en personeel en wonen een optreden bij van het koor Re-Member-Mi, dat met muziek mensen met dementie beter probeert te bereiken. In Morlanwelz bezoekt het gezin een uur later een hersteloord voor mensen die revalideren. (PhG)