BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Laatste 39 TUI-passagiers van probleemvlucht uit Cuba vanavond weer in België

De 39 passagiers die door plaatsgebrek via een alternatieve vlucht door TUI Fly van Cuba naar België moesten gevlogen worden, zullen om 17.35 uur landen op Brussels Airport. De andere groep van 266 passagiers landde op de middag al, zij het ook met een vertraging van meer dan 24 uur, zegt TUI fly-woordvoerder Pieter Demeyere.

97 reacties

  • Hugo Van Haevre

    6 jaar geleden
    Tui is verre van de service van ons oude jetair, ze hebben het wel overgenomen maar de service blijkbaar niet
  • Johan Van Biesen

    6 jaar geleden
    Ik vlieg al jaren met Jetair en nu met Tui, waarover klagen de mensen, van al die problemen nooit iets gemerkt, en ik heb het over meer dan honderd vluchten inmiddels.
  • Cindy De koninck

    6 jaar geleden
    Vorig jaar 26u vertraging met Tui, alweer zelfde verhaal,ook een defect. Ook niets van informatie en vergoeding amaai!!! Dankzij vlucht vertraagd snelle en correcte vergoeding gekregen
  • johan thevissen

    6 jaar geleden
    Al meerdere vluchten met tui gedaan , Jamaica,Cuba, Dominicaanse republiek altijd VIP collection en altijd tevreden en goed behandeld.. Mijn auto kan ook kapot gaan.. Niet klagen en genieten van de 600€ en braafjes dankbaar zijn, Weet zeker dat ze bij tui alles geprobeerd hebben om de info tot bij de klant te brengen.. Maar Cuba is Europa niet.. Begin van te jaar in Egypte vast gezeten door een technisch defect en kregen ook geen info gewoon omdat die van tui niet mochten..
  • Alicia Cordaro

    6 jaar geleden
    Wij zijn om 18u50 eindelijk geland in Brussel, behorende tot de 39 passagiers die als laatste een terugvlucht hadden. De informatie? Er was helemaal geen informatie in Cuba zelf. Het ene gerucht na het andere. Jammer want mensen werden gewoon bozer en bozer omdat er geen duidelijke informatie was. We werden gewoon maar rond gereden, niet wetende wat er zou gebeuren... Jammer dit.