Reporters
Volledig scherm
© Reporters

Inwoners Ardooie boos op Laura Lynn

In een interview op Radio 1 heeft Laura Lynn zich niet zo positief uitgelaten over haar hometown Ardooie. "Er gebeurt heel weinig en als je buitenkomt wordt er geroddeld", klonk het. 

10 reacties

  • Sandra bib

    6 jaar geleden
    Ze heeft gelijk in kleine dorpjes gebeurt niet veel. Alsof de tijd daar is blijven stilstaan...
  • daniel moniez

    6 jaar geleden
    laura lynn heeft gelijk,de geestelijke armoede is groot, op èèn dag zullen de mensen elkaar liefhebben, natuurrampen,ect,zullen ons weer bijèèn brengen
  • Kurt rosseel

    6 jaar geleden
    er is wel een uniek en prachtig provinciaal domein
  • Chris Devlaeminck

    6 jaar geleden
    Ze heeft gelijk. Ik ben van Ardooie.
  • frans vanrobaeys

    6 jaar geleden
    Dat men naar zichzelf kijkt dan moet men een ander niet beoordelen.
  1. Metejoor ziet kinderdroom uitkomen en zet schouders onder vegan pizzarestaurant: “Echte bourgondiërs zoals ik gaan vlees hier niet missen”
    Showbits
    1

    Metejoor ziet kinder­droom uitkomen en zet schouders onder vegan pizzares­tau­rant: “Echte bourgon­diërs zoals ik gaan vlees hier niet missen”

    “Als kind droomde ik er al van om ooit iets in de horeca te doen, nu wordt die wens werkelijkheid.” Metejoor (33) is duidelijk in zijn nopjes tijdens de opening van de nieuwe vegan pizzeria Plant A Pizza in Antwerpen. Joris trekt niet zelf zijn bakkersschort aan, maar zet zijn schouders onder het horeca-project van één van zijn bandleden: “Ons doel is niet alleen om vegans aan te trekken, maar ook echte bourgondiërs zoals ik kennis te laten maken met plantaardig eten.” Wij waren er exclusief bij tijdens de opening.
  2. “Bart De Pauw is ook een man met gevoelens, met een vrouw, met kinderen”: BV’s vertellen waarom ze de tv-maker steunen
    PREMIUM
    bv

    “Bart De Pauw is ook een man met gevoelens, met een vrouw, met kinderen”: BV’s vertellen waarom ze de tv-maker steunen

    “We willen ook dat gevangenen opnieuw in de maatschappij geïntegreerd worden. Dan hoop ik dat dat voor hem ook kan.” De afgelopen jaren kon Bart De Pauw (55) op niet veel openlijke steun rekenen vanuit BV-land, op een enkele stem na. Maar nu nemen opvallend meer collega’s het op voor de gevallen televisiemaker. Wij spreken met Miguel Wiels (51), Sven Ornelis (50) en Hanne Troonbeeckx (45). Waarom is volgens hen het tij gekeerd en vinden zij de tijd rijp voor de comeback van Bart De Pauw?