Facebook
Volledig scherm
© Facebook

Kondigt Belgische prins binnenkort verloving aan?

Prins Joachim, het derde kind van prinses Astrid en prins Lorenz, staat op het punt om zijn verloving met de Spaanse Victoria Ortiz Martinez-Sagrera bekend te maken. Dat melden Spaanse media, schrijven de kranten van Sudpresse.

  1. Leonor van Spanje vindt steenrijke droomprins: “Maar ze betaalt een hoge prijs voor de liefde”
    PREMIUM
    Royalty

    Leonor van Spanje vindt steenrijke droomprins: “Maar ze betaalt een hoge prijs voor de liefde”

    De Spaanse kroonprinses ondergaat momenteel een zware militaire training in Zaragoza, maar aan de andere kant van de wereld laat Leonor (18) haar zachtste kant zien. De dochter van koning Felipe (56) en koningin Letizia (51) spendeert haar vrije dagen in New York, waar ze volgens de Spaanse pers haar ‘droomprins’ zou hebben gevonden. Gabriel heeft alles waar een toekomstige koningin van kan dromen, al zou ze ook een hoge tol moeten betalen voor de liefde.
  2. PORTRET. Prinses Eléonore (16), de ‘verborgen schat’ van ons koningshuis: “Haar liefdesleven wordt met argusogen bekeken”
    PREMIUM
    Royalty

    PORTRET. Prinses Eléonore (16), de ‘verborgen schat’ van ons konings­huis: “Haar liefdesle­ven wordt met argusogen bekeken”

    “Ze is het toonbeeld van elegantie!” De nieuwe foto’s van prinses Eléonore gingen meteen rond in de Europese pers. Al zal de jongste dochter van koning Filip (64) en koningin Mathilde (51) dat zelf niet zo prettig vinden. De prinses staat bekend als ‘verlegen’, maar kan ook haar mannetje staan. Van een voorliefde voor de zelfverdedigingskunst aikido tot haar peperdure privéschool: portret van een prinses die haar eigen weg zal moeten zoeken. “Ze is geen kind meer dat zich kleedt in wat mama Mathilde heeft klaargelegd.”