Direct naar artikelinhoud

Herbeleef hoe Eupen degradatiestrijd helemaal opengooide

Beeld belga

Eupen wipt over KV MechelenLokeren is nog niet geredEupen scoorde winnende treffer met tien manDegradatiestrijd wordt razendspannend

93'

2e helft afgefloten

Het zit er op. Eupen klopt Lokeren met 3-2. Eupen telt nu net als KV Mechelen 24 punten. Beide teams hebben vijf keer gewonnen én een doelsaldo van -19. Eupen heeft echter meer doelpunten gemaakt, waardoor ze naar plek vijftien wippen. Lokeren is met 28 punten nog steeds niet gered.

91' WISSEL

Loties komt in de plaats van Koné

88' WISSEL

Miric komt in de plaats van de Ridder

84' WISSEL

De Sutter komt in de plaats van Hupperts

79' GOAL

Doelpunt García: 3-2

Een verre vrije trap van Garcia wordt niet aangeraakt en verdwijnt rechtstreeks in doel. Eupen is met tien man op weg naar drie gouden punten. Bekijk de goal hier.

77'

Tweede gele kaart Gnaka

Eupen moet verder met tien. Een paar minuten na zijn gele kaart voor een schwalbe, krijgt hij een tweede exemplaar voor een overtreding. Bekijk de fase hier.

58' GELE KAART

Gele kaart Gnaka

56' GELE KAART

Gele kaart Mulumba

53' GOAL

Doelpunt Cevallos: 2-2

Lokeren komt opnieuw langszij. Van Crombrugge redt eerst nog op een hard schot van Söder, maar is kansloos op de rebound van Cevallos. Bekijk het doelpunt hier.

48' WISSEL

Toyokawa komt in de plaats van Raspentino

45'

2e helft op gang gefloten

Houdt Eupen stand en haalt het zo drie gouden punten binnen?

RUST

Bibuangu komt in de plaats van Van Moerzeke

45'

1e helft afgefloten

Eupen duikt de rust in met een 2-1 voorsprong. De thuisploeg was vanaf de eerste minuut de betere ploeg, maar kwam al snel op achterstand toen Hupperts zwak wegwerken afstrafte. Via Raspentino en Ocansey klom Eupen toch nog op voorsprong. Eupen staat nu virtueel naast KV Mechelen met 24 punten.

36' GOAL

Doelpunt Ocansey: 2-1

Eupen staat op voorsprong! Lokeren krijgt een bal niet goed weggewerkt en de thuisploeg profiteert meteen. Ocansey kapt mooi zijn man uit en krult de bal dan buiten bereik van Verhulst. Bekijk de goal hier.

28' GELE KAART

Gele kaart Skúlason

23' GOAL

Doelpunt Raspentino: 1-1

Raspentino kopt een mooie voorzet van Schouterden tegen de netten. Bekijk het doelpunt hier.

11' GELE KAART

Gele kaart Van Moerzeke

6' GOAL

Doelpunt Hupperts: 0-1

De eerste Lokerse kans levert meteen een doelpunt op. Eupen krijgt de bal niet goed weg. De bal belandt voor de voeten van Hupperts. Die trapt de bal knap tegen de touwen. Bekijk het doelpunt hier.