Mathieu van der Poel.
Volledig scherm
PREMIUM
Mathieu van der Poel. © BELGA

Van der Poel naar E3, Gent-Wevelgem en Parijs-Roubaix? “Mathieu is geen kanonnenvlees”

VeldrijdenMathieu van der Poel (23) is volgens Niels Albert nu al “de beste crosser aller tijden”. En komend voorjaar valt hij ook in de klassiekers te bewonderen. Het gaat snel, maar niet té snel, vindt de jonge Van der Poel.

15 reacties

  • Freddy van Puymbrouck

    5 jaar geleden
    Mathieu is ook op de weg van zeer grote klasse en dat heeft hij al bewezen, voor alle afbrekers googel de loopbaan van Mathieu eens in plaats van hier onzin te verkopen.Natuurlijk moet hij op de weg nog veel bewijzen maar dat geld ook voor vAert, feit is dat het palmares van vdPoel op de weg nu al veel groter is dan dat van Wout!.
  • herman de genst

    5 jaar geleden
    Geef toch geen domme reactie , VDP is een schitterend renner , en wat hij gaat presteren in top klassiekers zoals P-R is afwachten . en zij die nu al conclusies trekken hebben vooroordeel , simpel .
  • Ongeveer Precies

    5 jaar geleden
    Roger kerel, wie er aanwezig zijn bij een wedstrijd maakt voor het afgelegde parcours in hondenweer niet uit. Ik neem aan dat je zelf wel begrijpt dat die laatste paar kilometers om over je heilige 250km te komen het probleem niet zullen zijn. Maar laten we het voorjaar afwachten en vooral hopen dat hij erbij is. Stel dat hij het wel blijkt te kunnen, trek je dan direct de dopingkaart? Of zou hij ook gewoon een getalenteerde gozer kunnen zijn?
  • Roger Deprez

    5 jaar geleden
    van Schoonhoven kerel ik spreek hier van top-klassiekers van meer als 250 km en waar alle klassieke renners aanwezig zijn en niet een E-K waar de helft of meer niet aanwezig is en de afstand kleiner, dus even uw hersenen laten werken man.We zullen zien als VDP naar de top-klassiekers komt.
  • Dirk Van Den Bossche

    5 jaar geleden
    Wie gaat er eigenlijk alles winnen later ? Iedereen denkt precies al dat Mathieu alle klassiekers gaat winnen en Remco de grote ronden. Laat ons eerst afwachten alvorens allerlei domme reacties in de wereld te sturen.