Direct naar artikelinhoud
Tv-tips

Onze 5 tips voor een geslaagde tv-avond

Terminator 3: Terminator 3: Rise of the MachinesBeeld EPA

Een rampenfilm, de derde Terminator-film of toch eerder een romantische komedie? Dit zijn onze tips om er een geslaagde tv-avond van te maken. Het volledige overzicht vindt u hier

San Andreas

Nadat Californië getroffen werd door een verwoestende aardbeving trachten reddingspiloot Ray en zijn ex-echtgenote Emma Los Angeles uit te geraken om hun van hen vervreemde dochter te gaan redden. Zij zit vast in San Francisco.

Om 20.25 uur op VIER.

No Escape

De Amerikaanse ingenieur Jack Dwyer verhuist met zijn familie naar een Aziatisch land om er een nieuw bestaan op te bouwen. Maar hij en zijn gezin raken verwikkeld in een militaire staatsgreep, waarbij buitenlanders zonder aarzelen geëxecuteerd worden.

Om 20.30 uur op VTM.

The Wedding Ringer

Jimmy verhuurt zichzelf als getuige tijdens bruiloften. De praktijk leert dat er heel wat mannen zijn die niemand hebben om hen op die belangrijke dag bij te staan. Doug is zo iemand. Hij verzint de namen van zijn getuigen én alle bruidskinderen. Maar dan loopt het helemaal mis.

De Amerikaanse komiek Kevin Hart doet nog steeds de kassa's rinkelen. Dankzij zijn hoofdrol in 'The Wedding Ringer' wist de komedie ondanks de vernietigende kritieken meer dan 79 miljoen binnen te halen op een budget van 23 miljoen.

Om 20.35 uur op Q2. 

Terminator 3: Rise of the Machines

Ruim tien jaar nadat John Conner erin slaagde om de gevreesde Dag des Oordeels te voorkomen, leeft hij helemaal afgesloten van de maatschappij. Plots verschijnen er echter twee terminators op aarde.

Om 20.40 uur op CAZ. 

Short Term 12

Grace, een gedreven begeleidster van probleemjongeren in een instelling, vervult haar job met humor en een flinke dosis nuchterheid. Maar hoe stabiel ze is op haar werk, des te lastiger ze het heeft in haar privéleven. Grace vlucht voor haar verleden, vaak ten koste van de relatie met haar vriend Mason, die tevens haar collega is.

Regisseur en scenarist Destin Daniel Cretton maakte in 2008 een kortfilm over zijn persoonlijke ervaringen als begeleider van een groep probleemjongeren. Dat project was zo'n succes dat vijf jaar later deze uitgewerkte langspeelfilm tot stand kwam. Brie Larson toont met de vertolking van haar schizofreen personage dat ze tot grootse dingen in staat is, en dat vermoeden werd in 2016 bevestigd met haar Oscar voor Beste Actrice in 'Room'.

Om 22.55 uur op Canvas.