BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Mathieu van der Poel troeft Michael Vanthourenhout en Toon Aerts af op Cyclocross Masters in Waregem

CyclocrossMathieu van der Poel (Corendon-Circus) heeft woensdagavond de Cyclocross Masters in Waregem, gewonnen. De 23-jarige Nederlander haalde het licht afgescheiden van Michael Vanthourenhout en Toon Aerts. De Nederlander Corné van Kessel werd vierde, voor Tim Merlier. De wedstrijd voor elite en beloften ging over slechts 30 minuten.

8 reacties

  • Freddy van Puymbrouck

    6 jaar geleden
    Voor de afbrekers van Mathieu, kijk eens op You tube daar staat het vol filmpjes waar je kan zien hoe hij als jonge gast al iedereen naar huis fietst!. Hij is simpelweg de beste veldrijder en dat moet je kunnen toegeven anders ben je geen echte sportliefhebber!.
  • Gunther Van Goethem

    6 jaar geleden
    Als hij in het veldrijden blijft zal hij nog meer winnen dan Nijs, het Wk mogen ze van mij afschaffen
  • sandy przeniczka

    6 jaar geleden
    Hij is gewoon de beste veldrijder !!! Punt uit !
  • Henny Wensveen

    6 jaar geleden
    In elk geval is deze sportman zijn startgeld meer dan waard. Bijna iedere koers levert hij waar voor zijn geld. Dat de anderen zijn wiel niet kunnen houden is hun probleem. Dat ze deze zomer maar eens goed nadenken hoe het anders moet.
  • Berry Colijn

    6 jaar geleden
    Luc Lievens. Dus alle andere plusminus 40 wedstrijden zijn zinloos. Hahaha, wat een domme opmerking. Wordt je onder verdachte omstandigheden wereldkampioen en dat telt. Wat zal het dan saai worden als maar 1 wedstrijd telt. Maar in feite is het nu al saai voor een aantal mensen hier, omdat VDP alles wint!!!! VDP is de ware wereldkampioen en niet die eendagsvlieg WVA!!!!