AFP
Volledig scherm
© AFP

KOERS KORT 17/7. Wiggins stookt brandje: "Als Thomas straks het geel pakt, heeft Team Sky een probleem" - Oranje boven in La Course - EK-selectie bekend

21 reacties

  • daniel surinx

    6 jaar geleden
    froome zijn specialisatie is grote rondes,hij gunt zijn ploegmaten ook wat in de klassiekers,zij kunnen niet in elke koers de kaart froome gaan trekken,froome rijd 2a 3 grote rondes per jar,is dat niet genoeg,als ge moest weten wat een voorbereiding enz
  • dretie munkies

    6 jaar geleden
    De verslaggever van La Course heeft die blijkbaar niet gezien : Van Vleuten haalde Van der Breggen niet bij in de afdaling maar in het slotklimmetje naar de aankomst. Een prachtige wedstrijd om te zien maar gezien zijn karakter waarin de Belgen uiteraard geen rol speelden !
  • Pedro Gonzalez

    6 jaar geleden
    Glenn Wouters. Hebt u ooit Patrick Sercu gezien in een klassieker of een grote ronde? En , Tommeke in de rondes? En de hoeveelste is geliefde Greg al geëindigd in een grote ronde? Als de klassementsrenners beslissen je te laten rijden, dan komt hem dat goed uit. Zo zit dat.
  • johan Maddens

    6 jaar geleden
    Froome heeft enkele zware eendagswedstrijden gewonnen voor hij prof werd . Laat hem voorbereiden op bepaalde klassiekers , hij zal er ook staan . Een groot kampioen .
  • josep duhamel

    6 jaar geleden
    wiggins heeft gelijk