McDonald's
Volledig scherm
© McDonald's

McDonald's biedt lockers aan om je smartphone op te bergen tijdens het eten

Even gezellig gaan lunchen met de familie in de McDonald's? Volgens de hamburgerketen zelf kan het nóg gezelliger als het hele gezin eerst de smartphone in een speciaal daartoe voorzien kastje opbergt. In een van de filialen in Singapore kan het vandaag al, onder het motto 'phone off, fun on' of 'telefoon uit, plezier aan'.

  1. KIJK. Tiktokker duwt microfoon onder neus van paleiswacht in Londen, politie grijpt hardhandig in

    KIJK. Tiktokker duwt microfoon onder neus van paleis­wacht in Londen, politie grijpt hardhandig in

    In Londen is een Tiktokker gearresteerd nadat hij een bewaker bij Buckingham Palace lastigviel. De jongeman probeerde een komische video te maken waarin hij een ‘interview’ afnam met een koninklijke wacht en zijn paard. Maar omstaanders konden er niet mee lachen en verzochten hem te stoppen. Op dat moment verschenen twee agenten van de Londense politie, die de jongen hardhandig tegen een hek duwden. De Tiktokker is gearresteerd wegens verstoring van de openbare orde. Het is overigens niet de eerste keer dat Tiktokker ‘ymusa18' in opspraak komt. Hij staat erom bekend video’s te maken waarin hij regels overtreedt en mensen uitdaagt.
  2. McDonald's krijgt promostunt als boemerang in gezicht: politie moet duizend wachtenden kalmeren

    McDonald's krijgt promostunt als boemerang in gezicht: politie moet duizend wachtenden kalmeren

    Ze vroégen erom en ze krégen ze. We hebben het over de fans van de cartoon Rick & Morty en hun geliefde Szechuansaus van McDonald's. De hamburgerketen had aangekondigd dat ze de dipsaus in beperkte oplage weer even op de markt zou brengen, enkel op 7 oktober. Maar dat er zo weinig potjes voorhanden zouden zijn, hadden de duizenden gegadigden in de VS niet verwacht. Op verscheidene plaatsen moest de politie de gemoederen bedaren. De frustratie is enorm.