Na de blunder van Proximus: TVL weer beschikbaar

Goed nieuws voor Proximusklanten die graag naar TV Limburg kijken: na problemen dinsdag is de zender dan toch te bekijken op het nieuwe nummer 184.

Dinsdag kreeg TVL een nieuw nummer toegekend bij Proximus: in plaats van nummer 311 moeten de kijkers nu naar 184 zappen. Bij die hernummering liep toch wat mis, want dinsdag was TVL plots nergens meer te vinden op Proximus. “Wij hebben in de namiddag een dertigtal telefoons gekregen van kijkers die ons niet meer konden vinden”, legt hoofdredacteur van TVL Nieuws Eddy Eerdekens uit. “Wij hebben dan contact opgenomen met Proximus, maar daar zei men dat er geen problemen waren.”

Bij Proximus geven ze toe dat er dinsdag wat fout liep. “De technische implementatie van de hernummering is niet gebeurd zoals het hoort”, zegt woordvoerder Fabrice Gansbeke. “TVL was nog wel te vinden, maar op een andere nummer dan 311 en 184, wat uiteraard niet de bedoeling was. Zodra we hoorden van de problemen, heeft onze technische dienst geprobeerd om ze zo snel mogelijk op te lossen.” Rond 18 uur dinsdagavond waren de problemen opgelost.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer