Josje Huisman wordt het gezicht van anti-dieetapp BOOST!

© BOOST! x Josje Huisman

Belgische vrouwen zijn gemiddeld dertig jaar van hun leven op dieet. Hoog tijd om daar verandering in te brengen, aldus anti-dieetapp BOOST!, die de komende tijd de handen in elkaar slaat met Josje Huisman.

Camille Van Puymbroeck

Het begrip gezondheid op een holistische manier aanpakken, dat is waar BOOST! voor staat. Door te concentreren op onze voeding, ons lichaam en onze geest is het mogelijk om ook zonder dieet fit te blijven en dat op de lange termijn. De app, die werkt via een abonnementsformule, combineert daarom meer dan 1.000 recepten - die focussen op intuïtief eten - met workouts en meditaties.

Ambassadrice Josje Huisman

Met 6 mei oftewel de internationale anti-dieetdag in het vooruitzicht wil BOOST! zichzelf meer dan ooit in de kijker zetten en daarom slaat het team de handen in elkaar met Josje Huisman, die duidelijk overtuigd is van de aanpak.

“Ik ben eind vorig jaar bevallen van een prachtig tweede kindje, mijn geluk is compleet. Na mijn eerste bevalling was ik verbaasd hoe snel er gestreefd werd om een lichaam dat net bevallen was, opnieuw naar de vorm van voor de bevalling te krijgen…”, aldus Huisman.

“Ik heb al jaren geen weegschaal en ik kan dat iedereen aanraden. Ik ben na beide bevallingen niet op dieet gegaan, maar ben voedzaam blijven eten en heb de workouts en meditaties van de BOOST!-app thuis gedaan. Dit liet me toe om opnieuw wat me-time in te lassen en op een fijne en duurzame manier mijn energie en kracht op te krikken. Dit is het grote voordeel aan de app. Je kan op jouw ritme en volgens jouw behoeften bewegen, mediteren en voedzaam eten. Het is ten slotte inspirerend om deel uit te maken van een gemeenschap die echt gelooft in het koesteren van jouw lichaam.”

Josje Huisman zal ook te gast zijn in de BOOST! Podcast, die op 6 mei wordt geherlanceerd.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer