photo_news
Volledig scherm
© photo_news

‘Friends’-actrice Courteney Cox heeft de botox opgegeven: “Ik herkende mezelf niet meer”

Celebrities‘Friends’-ster Courteney Cox (54) heeft openhartig verteld over haar beslissing om te stoppen met botox. Ze deed dat in een exclusief interview met het Amerikaanse magazine People. “Ik begon ermee omdat ik niet tevreden was met hoe ik eruitzag, maar ik leek plots niet meer op mezelf”, aldus de actrice. 

2 reacties

  • Tammy Ava

    5 jaar geleden
    Wanneer gaan we eens leren dat waardig ouder worden zeker zo mooi kan zijn en het voor niets goed is eeuwig jong te willen blijven.
  • chris delanghe

    5 jaar geleden
    doe er nog maar eens 20 jaar bij .... verschikkelijk wat botox doet !
  1. KIJK. Bradley Cooper en Gigi Hadid samen gespot op muziekfestival, waar acteur ook Pearl Jam op podium vervoegt
    Celebrities

    KIJK. Bradley Cooper en Gigi Hadid samen gespot op muziekfes­ti­val, waar acteur ook Pearl Jam op podium vervoegt

    Ook voor grote sterren is het festivalseizoen begonnen. Zo bezochten acteur Bradley Cooper en supermodel Gigi Hadid het BottleRock-festival in de Amerikaanse staat Californië. Fans spotten het verliefde stelletje al dansend en knuffelend tijdens het optreden van Stevie Nicks, die de Fleetwood Mac-hit ‘Dreams’ zingt. In oktober 2023 ontstonden de geruchten dat de twee een relatie hadden. Dat hebben ze nog niet officieel bevestigd, maar ze verstoppen het in elk geval niet. Zo stonden ze enkele weken eerder samen te dansen tijdens het concert van Taylor Swift in Parijs.
  2. Boezemvrienden Sergio Quisquater (58) en Sam Gooris (51): “Als wij van u niet moeten weten, dan gaat ge dat aan ons gezicht zien”
    PREMIUM
    Interview

    Boezem­vrien­den Sergio Quisquater (58) en Sam Gooris (51): “Als wij van u niet moeten weten, dan gaat ge dat aan ons gezicht zien”

    Er gaat geen dag voorbij of Sergio Quisquater en Sam Gooris hebben elkaar wel gehoord, gezien of gelezen. Meestal op WhatsApp, soms via FaceTime, toch minstens één keer per maand in ‘t echt. Ze zijn al meer dan dertig jaar vrienden, en onlangs hebben ze elkaars handtekening op hun lijf laten tatoeëren, bloednuchter. “Sommige mensen zeggen dan: ‘Dat is wel voor altijd, hé?’ Alsof wij simpel zijn. Ja, dat is voor het leven, en onze vriendschap ook.” Onze reporter zat samen met het duo voor een intiem interview.